اشک امانم برید
بغض گلویم درید
کاش فراوان شوی
بر شب باران من ... (sm50)
"اینو میشه تتو کرد"
نمایش نسخه قابل چاپ
اشک امانم برید
بغض گلویم درید
کاش فراوان شوی
بر شب باران من ... (sm50)
"اینو میشه تتو کرد"
این برنامه که از روی عکس DNA مشخص می کنه (هر چند فان)
با عینک بیش از 50 درصد منو روس معرفی کرد
بدون عینک بیش از 70 درصد من رو اهل بریتانیا دونست (ایرلند و اسکاتلند و انگلیس که انگلیسش بیشتر بود)
واقعا عجیبه که عینک می تونه DNA رو تغییر بده ...
(sm2)
الان که با عینک دارم سپری می کنم همش منتظرم یکی چاچا بیارم سلامتی بریم بالا و بعد تو برفا با اینکه لباس اسکیمویی پوشیدیم بریم شکار خرگوش یا فوک یا هر چی که هست ...
به به ،
علیرضا آذر کار داد ...
خودش فهمید اوضا خرابه ملت شاکین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوس حالا ما همون ترک اول خوشمون اومد تو ریدی به باقی ترکا میخوام آخر شب گوش کنم ..
ترک اول - یه خورده هم ترک دوم ، بعد دیگه رو به زوال
درود و وقت بخیر
از داریوش کار جدید خبری نیست؟(sm25)
این کار و باید با امثال قلاش و همون کار دیگه ای که برای تیتراژ شبکه پنج خوند پارسال مقایسه کرد که به نظرم خیلی بهتر بود از اونا حتی علاوه بره ترانه تنظیمش تیکه های خوب داشت توش
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ گفتی خوشم اومد ..
بد نی آهنگه ناموسا من گوش میدم حال میده تک و توک ریتمیکای موزنه که حال میده ..
بهرام که نشد ولی علیرضا آذر خوب بود آب بیار بود ..
از بقیه اهنگای طرب انگیزش بهتر بود
فقط در همین حد نه بیشتر
خیلی هم شبیه قند منی بود فقط انگار یکم اونو سروسامون داده.
به نظرم با این خزعبلات قردارش یه بیت اضافه میکرد
قر دادنت پول داره
قر ندهی مرده ام
قلاش - قند منی - بیست هزار آرزو - شیدایی - زاهد - دلبر - شرح الف و کلا کارای به قول خودش طرب انگیزی که منتشر کرده یه خط مشخص رو دنبال می کنن و فقط ساز بندی های و یه مقدار لحن عوض شده توشون . نباید دنبال چیز خاصی بود توشون واسه بعضی حال ها خوبه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه ای که نوشته رو یه جوری میشه از تو جو مولانا بودنش در این دوره از زندگیش برخواسته دید ... (ضعیف هم نیست ؛ حالا درسته شاهکار ادبی خلق نکرده ولی نسبتا خوب نوشته ...)
بگو پست راک بخونه (sm59)
شما آخر شب بیا با هم صحبت کنیم در این مورد ... (sm19)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وسط این اهنگ چاوشی جا داشت بگه "تنظیم حامد برادران" (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصات
جمع مخلص
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی دماغم یادم رفته بود شما شعر هم میگی معلم ادبیات هم هستی ..
پرستو یاری: [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"شرح الف" اولین همکاری من با استاد محسن چاوشی که حقیقتا انسان هستند و در چند برخوردی که باهاشون داشتم فهمیدم که این همه محبوبیت بی دلیل نیست.
پ ن: اجرای قطعه مریض حالی
مخ شادیو زد رسید به موزن ..
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تف(sm2) کم تو تاپیک شادمهر از این زجر کشیدیم حالا اومده تو این تاپیک(sm2)
دیگه اونجوری هم بد نیست فلک زده ، اونوری ها به کمتر استیون ویلسون راضی نیستن ...
شاید سخت باشه باورش ولی اصلا متوجه "آوا"ی این بانو نشدم
منم همینطور(sm2)
این عجمم خودشو نمود با لنگ
(sm19)کنسرت کارلی
نمی میرن لعنتی ها ... (sm172)
اینم بگم که بهرام کلا روی بیت سوار به حساب میاد ، اکثرا از بیت جلوتر تشریف داره که ضعف آهنگساز رو نشون میده ...
با هندزفری گوش کنین ..
(sm6)(sm6)(sm6)perfectنقل قول:
صدای خامت ؟نقل قول:
یه نکته ی عجیبی که زیر آهنگ تو اکثر جاها که دیدم پست کردن این بود که همه می گفتن شعر خوب نیست ، حالا اگه جای شاعر که زده محسن چاوشی می نوشتن مولانا کسی خرده ای می گرفت ازش آیا ...
یه سری ناله های خفیفی و نازکی می شنوم الان ، بیشتر هم زیر اکبر به گوش می رسه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نه بیلی ..