افسوس ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
افسوس ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درخواستی داری بگو ..
آیا شما نداری ، زان بی نشان نشانه ؟نقل قول:
کسشر نگو زده بالا یه شی بذار بخوابه ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت چه مرضی داره ی روز در میون بالا نمیاد؟
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیروز کلا بالا نیومد برا من فقط با شیلتر شکن بالا اومد .. امروزم از 3.4 به بعد ردیف شد
فراموش ميشوي گوي که هرگز نبودهاي
جوری نمان که ارزش فراموشی هم نداشته باشی ...
مانند یک کنیسۀ متروکه فراموش میشوی
مثل عشق یک رهگذر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قسمتی از قطعه "زندانبان" محسن چاوشی
(sm2) سوتی گوهر خیراندیش و لو دادنِ قسمتی از قطعه "زندانبان" محسن چاوشی
(sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکش کنار نخاع
چه بوده در صدای تو چه بوده راز آن نگاه
که کل سلول هام شدن زندانی آن خنده ها
من مانده ام با یک سوال با اینکه نیستی تو برام
اما چرا من همچنان دیوانه وار میخواهمت
پست راک معمولا بدون وکال هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میداند از معانی چه میخواهد
هر چه هست، بیهودهست
در کلمات، فریبی هست تا متناقضهایشان به دام افتند بیهوده.
بکارت از کلمات میگیرد و باز باکره در واژهنامهاش میگذاردشان
(sm2)سر کار رفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیگه چیهنقل قول:
"زندانبان و خفهخون" که دومی رو نمیدونم یه اسکل گفته راسه یا نه 2 ترک آرشیوی شهرزاد که پخش نشده گوهر ظاهرا سوتی داد پخش کرد نمیدونم از کوژا گیر آورده بود ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فراموش می شوی چنان که انگار نبوده اینقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrab00 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
"محمود درویش"(sm120)
چه می گذرد در دلم
چه می گذرد در خیالم
چه می گذرد در سرم ... (sm172)
ک...سخل شده است این پسر ،
پیراهنت را به دهان گرفته کجا می برد ...(sm50)
شاعر حالش خرابه ... (sm9)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrab00 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تمام راه ها به تو ختم می شودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتی آنهایی که
برای فراموش کردنت پیموده ام ...
"شاعر غرق در تناقض است" ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تُنسى كأنَّكَ لم تَكُنْ
forgotten, as if you never were
(sm66)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو...نه دوري
تا انتظارت کشم
و نه نزديکي،
تا ديدارت كنم
و نه از آن مني،
تا قلبم آرام گيرد
و نه من .محروم از توام..
تا فراموشت کنم
تو در ميانهي همه چيزي ...
«همین تناقض شعرهاش باعث شده بیشتر به چش بیاد در اوج تناقض با خواندن اشعارش مجبور به همزاد پنداری (تاثیرپذیری یکسان) میکنه مخاطب رو »
جواني ها
معشوقه ها ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]داریوش: لبخند | ترانه: اردلان سرفراز | موسیقی و تنظیم: داریوش تقیپور (آوستا) | تهیهکننده: اصلان حافظی | کارگردان: آرشیا شکیبا | دوشنبه ۴ فروردین: ۱۰ شب به وقت ایران
نه خواستم بیشتر دقت کنه وقت اظهار فضل نرینه چون معمولا در و گوهر تراوش میکنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جانم اسطوره(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meh23 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اساسا و اصولا شعر یا موسیقی یا سینما یا کلا هنر اجبار پذیر نیست ...نقل قول:
هنر باید تاثیرش رو در لحظه و کاملا احساسی به مخاطبش ابراز کنه ...
شعرش رو یکی از فوتبالیست ها تتو کرده بود یادم نیست کی بود ولی ...
یاغی کلا نشعه تشریف داره ، صدای خسته ، ساعت 5 صبح ، سیگار به دست ، شعر میخونه ...
ارسلان مطهری بود
هانی (سینجول) پیشنهاد می کنم این شعر رو تتو کنی با دقت بخون ...
"من به تو احساس مالکیت دارم
تو نترس از حرفم حسن نیت دارم
همه قلبت رو من تصرف کردم
خیلى راحت اینجا من توقف کردم"
نمی دونم ردی رو چی معنی کردن واسه خواننده ها
تا اونجایی که من اطلاع دارم کسی که رو دراگ (نود درصد صنعتی) تحمل و توان و کنترلش رو از دست میده و ناخودآگاه حرکات غیرطبیعی انجام میده رو به اصطلاح (طرف رد داده) یا ردی می نامند ...
05 - Adam ... (sm50)