من می دونم می میرم و پایان پروژه رو نمی بینم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من می دونم می میرم و پایان پروژه رو نمی بینم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط mcgrady [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیز مهمی نیست همون آهنگ همخواب تشریف داره
بر سر یک مشت خاک اندر فضای بیکنارنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrab00 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کر و فر آدم و فرزند آدم هیچ نیست
در میان اصلهای عام جز اصل وجود
بنگری اصلی مسلم و آن مسلم هیچ نیست
(sm50)
توهم توطئه زده بود.(sm120)نقل قول:
#شوخی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر دم از دستان مستان فتنه و غوغا به پاست
کار ایران با خداست ..
مملکت کشتی، حوادث بحر و استبداد خس
ناخدا عدل است و بس ..
از کجا میدونی؟؟؟میشه توضیح بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینکی که گذاشته بودی رو برات گذاشتم دیگه همینه اگه بری داخلش آهنگ همخواب واسه دانلود هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط mcgrady [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی رمز عبورشو زدی لینک اهنگ همخواب اومد؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Yes
رمز عبورش چی بود؟؟؟؟نقل قول:
یه برنامه هست واسه دانلود از پیکوفایله ...
(sm196)
متوجه نشدم ولی ممنون(sm127)نقل قول:
می نویسم و امضا می کنم که اشتباه کردم ...
شکر ، که تموم شد ...نقل قول:
من بایپولارم می خندی به حالم ،
خندم همیشه گی نیست
زندگیم زندگی نیست ... (sm172)
در غمش هر شب به گردون پیک آهم میرسد
صبرکن، ای دل! شبی آخر به ما هم میرسد ..
هم سفالین ساغرم بشکست و هم مسکین دلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrab00 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شحنه ی شهر امشب از سنگی گناهی کرد و رفت ... (sm50)
نقل قول:
شام تاریک غمش را گر سحر کردم چه سود
کز پس آن نوبت روز سیاهم میرسد ..
نقل قول:
تا خط سبز تو از طرف بناگوش دمید
از پی شام سیاهم سحری پیدا نیست ... (sm50)
نقل قول:
صبر کن گر سوختی ای دل! ز آزار رقیب
کاین حدیث جانگداز آخر به شاهم میرسد..
نقل قول:
بس که دل سوختگی ز آتش هجران دارم
گر به دوزخ بریم ، شکر فراوان دارم ... (sm50)
نقل قول:
گر گنه کردم، عطا از شاه خوبان دور نیست
روزی آخر مژدهٔ عفو گناهم میرسد ..
دمت گرم حاجی میسازی ما رو یاد میگیرم ازت رفیق با اجازت برم و بیام (sm66)
کسشر جفتی نگید شمام هر شب بابا ..
سینجول یعنی همه جا باس خودتو عن کنی؟(sm2)
مثلا اینا شعر ننویسن اینجا تو چی میخوای در و گهر افشانی کنی؟(sm120)
از بس حونه موندم (اونم فقط تو یه اتاق) اخساس می کنم شدم قسمتی از وسایل اتاق ، یه جورایی هم همرنگ دیوار شدم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه مشکل این شعراشونو برا هم از بر میکنن حس میکنم دو دقه بعد میخوان برن رو هم ..
اما پسر شدم که تو را آرزو کنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من آرزو نکرده شمارو فوت کردم ..
خواب داره جر میده برید بتمرگید ..
فردا شب بیاید میخوامیه خورده مشورت بدم پول در بیارید ..
(sm120)از اثرات قرنطینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب کاری کردی ...نقل قول:
(sm169)
Liberté 2019
رییس ، ژانر مورد نظر ...
بريز داخل سلّول هام الکل را
به هم بريز من و منطق و تعادل را ..
چرت گفتن و تِر زدن از صفات بارز خضرت بود ..
نمانده حوصلهی هیچ نوع واکنشی ..
جوری نرو که هیچ به برگشتت امید نباشد ... (sm50)
Vitalina Varela 2019
The Platform 2019
هر جوری نگاه می کنم این دوتا فیلم خیلی سینمایی تشریف دارن و کلا اصل سینما به حساب میان ، راوی درست ترین تعریف از سینما به حساب میان ...
هنوزم درگیرم ، اصلا یه چیز عجیبی ساختن ، تموم پرهای گنجشک های توی حیاط هم ریخته ...
عماد یک بار ازدواج کرد اما همسرش هشت ماه بعد درگذشت .
عماد خراسانی فرزندی نداشت و تا آخر عمر تنها زندگی کرد ... (sm172)