حالا از کجا فهمیدی تک و تنهامنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا از کجا فهمیدی تک و تنهامنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از رفتارت مشخصه ... از این که 24 ساعت اینجا پلاسی معلومه پرسیدن نداره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخخخخخخخخنقل قول:
کوسخول خونمون دم مترو دارم زرت زرت بازی رایت میکنم هر دو ساعت میرم میام
فعلا که نقاشی خبری نیست اینم پولش بیشتره
خدایا به جوانان ما چشم عطا فرما
این دیوث روزی 300 تا دی وی دی بازی رایت میکنه با 4 تا درایوری که داره اونوقت من 3 ماه پیش بش گفتم یه صدتا فیلم برام بزن نکبت هی میگه فعلا برو تو خماری دوست داره اذیت کنه خر کیف میشه (sm81)(sm2)نقل قول:
در کل رفتار خودشم تخمیه چه برسه به آواتارش کونی ...نقل قول:
فیلمم کجا بود تو کوسخول هنوز نفهمیدی ندارم
با اینو آن نجنگ فرار کن فرار(sm50)
(sm2)
یعنی از 2011 تا الان همین اتو امضاش بوده من درست یادم میاد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]