خودتون رو برای نفت بشکه ای 30 دلار و گرسنگی اماده کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
خودتون رو برای نفت بشکه ای 30 دلار و گرسنگی اماده کنید
عشق یعنی وقتی که ... (sm118)
(sm10)ممنون گرچه لازم نبودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در نشست رونمایی آلبوم «قطرههای باران» با صدای علیرضا قربانی مطرح شد:
علیرضا قربانی: موسیقی اصیل رو به افول است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ گفته من شاهدم (sm120)
پستش رفت پایین بنرو امشب بزن
بکشید بالا خب(sm77)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اسکلو نیگا
اقا اجازه هست من یه چیزی بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(sm77)(sm77)(sm77) (sm74)
امیر اجازه بده دیگه(sm122)(sm54)
به عسلام توهین نکن هر چی میخوای بگو
شما اسمت امیره؟(sm77)
خب پس تا صب کشش بده
(sm50)تهران قمیشی کجا تهران رسول زاده کجا
(sm10)الی شوخی کردم به دل نگیری(sm10)
(sm172)همیشه نخاله ها هستننقل قول:
از نظر من غیر از پارو، آلبوم سامان جلیلی و بابک جهان بخش خوب.بودن ... صرفا به خاطر اینکه یه اسمی از محسن چاوشی آورده شده، آلبوم فریدون رو قوی جلوه ندید
(sm120)برای یه مطلب فسیل اینقد کشش دادی
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه شما نبود که ماشالا از همه چی با خبری (sm77)
کنسرت مجاز
سلام(sm174)
هزاران سلام بر تو بانوی بزرگوار و محترم(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی بزنه اموزش ببینه دستان کی اومده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چابلوس
الان بیدار شدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 416016 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا که نون داد جون داد (sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگوار -قدیمی- صابخونه -زرنگ-سرتنگ
یه زمانی تاریخ عضویت ما 2008 بود تقصیر منه امیر میخواست درست کنه گفتم نیازی نیست
مثلا چه فرقی برای تو میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از 2008 باران میومدم اما تو انجمنش عضو نبودم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 416016 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتن باب دیلن یاد جان لنون افتادم
شما که انجمن و شیلتر سر خود کردید کجا شر میشه امیر
دوستان گفتن باب دیلن البوم جدیدش 3 شنبه ریلیز شد به اسم Shadows in the Night
فقط شلیک کن (sm88)
اخرشو خیلی خوب تموم میکنه (sm120)
اره فعلا 320 اومدهنقل قول:
اعراب خشمگین شدند: استرالیا را از آسیا اخراج کنید (sm3)