فک کنم حسین رفت تو حموم قفل کرد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
فک کنم حسین رفت تو حموم قفل کرد (sm2)
این چی بود(sm120)
اتفاقا رفتم دشوری ریدم(sm2)
همون بدرد نمیخوره(sm2)
ریده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام به نوگل های بارانی (sm59)
سلام بر غنچه بارانی(sm2)
هادی ی عکس دادی، خودت کجا رفتی؟ نکنه خاطرات برات زنده شد با دیدن عکس(sm2)
باب خب عکس لو رفته بودا تاریکم میزد(sm2) دیگه توقع داشتی چطور باشه عکس آتلیه ای که نمیخوای (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره بلا تو ازکجا میدونی با اسکارلت خاطره داشتم ها ؟ واقعا خیلی زنده شد برام اما به یادش خیانت نمیکنم برم تو حموم (sm81)(sm30)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم تو عکسای اخر که اینجا زده بودی یکم درشت تر شده بود..کم کم داشت نظرم عوض میشد، بعد او عکسو دادی با همون هیکل قبلی و موهای سیاه(sm3) باز برگشتیم سر خونه اول(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اواتارت معلومه(sm2)چند صد تا بچه هم به یادش ول دادی تو حموم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا خب تاریک نه آرایشی کرده بود نه چیزی دیگه میخوایتی چطور باشه (sm2) بعدم این عکسم مال قبله الانشو ندیدی (sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اینا رو ولش .. رفتی از لاین طناز اومده اونجانقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیکلشو میگم.. (sm120) الانش موجود نیست(sm2)نقل قول:
همون هیکلشم خوبه الان خوب شده .... اصلا تو چه فازی هستی ؟ نه توروخدا بیا قبولش کن مونده رو دستت (sm2) به جون خودم یه اشاره کنه تا اون سر دنیا امکانش باشه جفتمون با کله رفتیم توش (sm2)نقل قول:
(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسن چیزی گفته بهت؟ (sm142)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)
پس حله(sm2)نقل قول:
این ربطی به اصل موضوع نداره(sm120)ملت خر رو ....(sm2)ما داشتیم سر چیز دیگه بحث میکردیم(sm120)
خب سرچی بحث میکردی بیا بگو (sm2)نقل قول:
سر قیافه و هیکلش نه کردنش(sm2)نقل قول:
گفتم خب اجازه نمیدی(sm2) بزار فعلا دارم عکسای قشنگشو جمع میکنم همشو بزنم تاپیک (sm120) واقعا اون 3 تا عکس که گذاشتم استیل و صورت بد بود ؟نقل قول:
برعکس فیلماش خودش ترسناک نیست چهرش (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم دیگه.. کم کم داشتی نظرمو عوض میکردی که با اون پخت دوباره پشیمون شدم(sm2)نقل قول:
درد بی درمون... مزخرف (sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم ولی مگه دستم بهش نرسه (sm142) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مهندس عکس بده آدرس قطعه و ردیف بگیرنقل قول:
دهنت سرویس میلاد (sm2)
ای گفتی(sm2)الان داره ناترینگ میزنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخ پخ بازی؟ اسکارلت؟ مویوم موخوام (sm70)نقل قول:
سیلیش پچلو؟ (sm120) سلام برسون بهشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا الکی جو میدین (sm70)
با هادی دی وی دی بودم که در تلاشه با مدیر نسبتاً محترم ارتباط برقرار کنه و منم تجربیاتم رو از ایشون و دوستان در اختیار همه قرار دادم وگرنه بحثی نیست که الکی شلوغش میکنین
چی چی؟ (sm120)نقل قول:
راستشُ بگو اگه کسی حرف نامربوط زده نفله ـش کنم واست (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتنقل قول:
(sm81)نقل قول:
(sm88)
پس برو بمیر(sm2)نقل قول:
خودش میدونه(sm2)نقل قول:
بیکاره .. میشینه سر معاملشو ناترینگ(تلنگر) میزنه(sm2)
این هفته سرش شلوغِ کلافه ـس اعصاب ما رو نداره (sm172)نقل قول:
بهش گفتم یک کیلو یک کیلو سبزی بخر پاک کن.. گوش نکرد رفت چند کیلو خرید واسه خودش دردسر درست کرد(sm2)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm127)(sm120)
همه اواتار زن میزارن(sm2) میگن اخرالزمان شده بیخود نیست(sm25)(sm120)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm127) کم کاری عسل(sm20)
البته شایدم چون پرکاری اینجا کم کاری(sm120)به هر حال عشقی(sm127)(sm10)
(sm50)