ندیدم ؛ از رو تریلر و عکس گفتم ...
نمایش نسخه قابل چاپ
ندیدم ؛ از رو تریلر و عکس گفتم ...
دختر محمود نقاش , نیو کراش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سایت خرید فیل*تر..شکن بگید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MetalHead [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول این winter sonata چقد زیرنویساش تخمیه.. دیوث چجوری دیدی اینو
تقریبا رسیدم به اخرای سریال.. 3.4 قسمتشو مجبور شدم با زیرنویس انگیلیسی ببینم(sm120)
یگانه چی میگه ، یه ناله ی ریزی ازش شنیده میشه ...
(sm50) la casa de papel
(sm2)حالا انقد پایتخت بسازید تا رحمان رحیم ، سارا نیکا رو بگان.(sm30)
(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخخخخ خو اسکل بگو بت بدم دیگه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط H_alone3 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسخه 2 گیگی صب رف رو دان .. (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین فردین دیوس تو تلگرامش رید بهشون ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حضرت استاد کلا ایموجی می زاره زیر پست همه ، باز نکن مساله رو ...
شیرم دهنت دیگه سریال اینجوری نگو بهم... سر هیچ فیلمی اینقدر با احساسات و عواطف من بازی نشد(sm74)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه تهش مثل اجوشی من ی غم ملو داشته باشه کافیه
حتی تو استوری من هم ایموجی گذاشته بود ...
یه گل + یه قلب ... (sm50)
ولی از اونطرف استاد بهروز پایگان اومد :
سلام و احوالپرسی ، تشکر ، اهل کجایی ، چه سبک موسیقی گوش می دی و در آخر اینکه خوشحالم که منو واسه شنیدن انتخاب کردی ... (sm50)
(تا چند روز دایرکت رو هی باز می کردم که آیا این اتفاق واقعی بوده یا توهم ... عجیب باورنکردی بود)
پیراهنی که آید از او بوی یوسفم ،
ترسم برادران غیورش قبا کنند ... (sm172)
نتیجه خوردن گرمی زیاد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و گویی برای خاطرات قلبی است که جز در شب نمیتپد ...
آنکه بر در می زند شباهنگام ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrab00 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به کشتن چراغ آمده است ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برادر یه نسخه ویندوز که اخرین اپدیت باشه و هم سبک ( مناسب سیستم خونگی یا یه کم کاری (sm120) ) بگو ما دانلود کنیم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این ویندوز all in one داستانش چیه ؟ سبک که نباشه فکر کنم (sm120)
(sm2)
Dark هم سریال خوبیه ببین سینجول(sm50)
دارک عالیه .. سینجول دیده فک کنم(sm120)
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشسته ام به در نگاه می کنم ... (sm50)
هیچکس با من نیست ... (sm50)
غصه را همدم پذیرفتم در این ماتم سرا ... (sm50)
اسمش روشه همه نسخه ها در یک فایلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به درد کسایی میخوره که تو کار کامپیوترن گلای تو خونه همون نسخه مورد نظر رو دان کنن (sm120)
زین راه راز پیوند ،
آن همسفر چرا رفت ... (sm172)
مرسی الی (sm10)نقل قول:
نالوتی (sm2)(sm19)نقل قول:
ای آخرین شاهنامه
افسانه ی بی ادامه
بی سنگ و کباده بابا
تنهایی پرده خونا
ته مونده پهلونا
از اسب افتاده بابا ...
(Aprin 4 , 2018)
"731 روز گذشت ..."
دستم بگیر - فرامرز اصلانی (sm50)
کصشر جدیدی در راه است....غایید مارو
طَرَبش بالاست ... (sm59)
حالا یکی باید شریفیان رو بکشه بیرون