(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا قم و تهران زده.. تو چرا شادی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
vdsl به چند دلیل اصلا به صرفه نیست:
1. ارزونترین مودمش در حال حاضر نزدیک 600 هزار تومنه.
2. با افزایش فاصله از مرکز مخابراتی سرعتش کم میشه . تو فواصل بالای 2 کیلومتر حتی از adsl هم سرعتش کمتره . باید خونه یا محل کار نزدیک مرکز مخابراتی باشه.
3. قطعا قیمت حجم و سرعتش از adsl بیشتر میشه . اگه هم نشه سرعت بالا با حجم منصفانه فرضا 80 گیگ برای vdsl یه چیز مسخره ایه . هر روز باید بسته افزایشی بخرید.
4. چند سال این تکنولوژی انحصاری دست مخابرات میمونه . عین adsl حق انتخاب ندارید که از کدوم شرکت نت بگیرید.
با بی تفاوت ها چه باید کرد ... (sm50)
اما نرود یادت
آن روز که خندانی ..
اتفاقی رسید از راه و دست بر شانه من و تو نهاد
ابر دیوانهای به چشم من و کاسهای خون به چشمهای تو داد
گریه کردم که مهربان بشوی ـ من به تأثیر گریه معتقدم ـ
گریه کردم چنان که چشمانم گریهام را نمیبرد از یاد
شب تحویل سال بود انگار؛ شب مرگ پدربزرگم بود
شب تحویل مرگ بود اصلاً، اتفاقی که اتفاق افتاد
در صف سینما تو را دیدم، در صف بانک، در صف مترو
در صفوف بزرگ زندگیام، در صف انتظارهای زیاد
سر خاک پدربزرگ خودم، سر خاک خودم ، کنار خودم
هر کجا انتظار معنی داشت، هر کجا انتظار معنی داد
از تو دیدم، و از تو میبینم، دستهایی که عاشقانهترند
و از این چشم عاشقانهترند، دستم از دامنت بریده مباد
کاسهای صبر میدهند به من، مُردهام قبر میدهند به من
تَه صف ماندهام، نمیشنوی؟! زیر و رو شد گلویم از فریاد
چند بُعدیترین زندگیام! سخت سرسخت بخت برگشته!
پیش تو هیچ، پیش تو پوچند، سنگها در تمامی ابعاد
اتفاق اتفاق میافتد، من به این اعتقاد معتقدم
گریه کن بلکه مهربان بشوی... گریه کردیّ و سیل راه افتاد
پس به دیوانهخانه راهی شو خود دیوانهخانه خواهی شد
خانه تو خرابتر شده است زن دیوانه! خانهات آباد!
حسین صفا(sm50)
(sm172)
خنده های تو مرا باز از این فاصله کُشت ..
دوست داشتنت اگه بو داشت بوی خون میداد ..
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همان طور که وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات وعده دادند، شاتل با همکاری شهرداریها و شرکت مخابرات ایران، خدمات اینترنت پرسرعت بر بستر FTTC را با سرعت متوسط ۸۰ تا ۱۰۰ مگابیت بر ثانیه به کاربران شهرهای قم و تهران و به زودی در سراسر کشور ارایه میکند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تغییر زیرساختهای فنی در این شهرها سرعت اینترنت کاربران تا ۴ برابر افزایش مییابد.
اطلاعات بیشتر و ثبت نام سرویس از طریق مراجعه به [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استارت قضیه زیباس باقی شهرا بزودیه 10 سال بیشتره صبر کردیم اینم روش (sm120)
با کاری که دارن انجام میدم سرعت به شکل محسوس بالا میره بدون تعویض مودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قراره با فیبر نوری بیارن نزدیک خونه از اونجا با کابل مسی فاصله فقط چن صد متر میشه
گفتن نمیشه همین الانشم دارن میدن خیلی بیشتر نیس اون دیگه بر میگرده به مدیریت خودت یادت باشه adsl هم تازه اومده بود از این سوتیا میدادیم 3 گیگ یکماه رو تو سه ساعت دان میکردیم (sm120)یکم بگذره درس میشه
این چن سالی که میگی گذشت از الان شرکتای خصوصی هم میدن نمونش همی شاتل
(sm120)نوید پیر شدی بروز نیستی
(sm120)من یکی دو سال پیش میخواستم vdsl بگیرم مودمشو برای روز مبادا ارزونم بود کمتر از 200 حیف بیخیالش شدم
الان حتا قیمتشم مشکل اصلی نیس اینه که ورودی اینا رو جلوش گرفتن برای حمایت از داخل یه سری اشغال کف انبارا مونده
بهمنی ..
نشسته ام به در نگاه میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrab00 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریچه آه میکشد
(sm50)
تا یک سال دیگه هم برای بقیه شهرا انجام بدن من راضیم(sm120)به شرطی که قیمتش خیلی بیشتر نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفته بودن 90 درصد مودمایی که الان کاربرا دارن جواب میده
برا من مال 13 سال پیشه امیدوارم جواب بده(sm120)
ی جایی مشکل داره.. فک کنم سرورشون ترکیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دان میشه
تف... برا من خطا میده(sm9)
آنتی ف...یلتر رو قطع کن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در آشیانه نیز به مقصد نمی رسی ،
وقتی زمانه خواست تو را دربدر کند ... (sm50)
با و بی .. همچنان نمیده(sm120)شب میرم تو کارش(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
زیبا.. (sm50)(sm127)نقل قول:
تمجید وارطان آوانسیان از محسن چاوشی
آهنگ بعدی توراهه فردا شاید ..
(sm10) چیه؟نقل قول:
Machines And Men - Airbag (sm50)
جر داده (sm118)
چه شود آلبوم
۱۰ مین از تک تک ثانیه هاش میشه لذت برد (sm118)
یه تماش با چاوشی یگیرید و بهش بگید :
یک انسان*یتیم و یسیر در انجمن حضور دارد که در حال حاضر کل دارایی و سزمایه اش سه نخ سیگار است ،
روزگار پشت و رویش را تغییر داده ، در سرای بی کسی اش نیز کسی به در نمی زند ،
در کل ابر فاجعه در حد چرنوبیل تو دنیاش سایه انداخته (با ابعادی ناممکن رو به روست برای تخمین زدن این اتفاق ...)
عملا مرده ای ست که متاسفانه نفس هر از چندگاهی اندک جانی به سلول های خشکیده اش می رساند ...
حتما که نباید پای چوبه ی دار باشه آدم تا کمک کنه ،
ندار به دار نرسیده چی می شه این وسط ...
دکترنقل قول:
جون دکتر
چرا هی میری دور دور
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهیار علیزاده ...
بی من ... (آلبوم)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پی به منزل مقصود نخواهی بردن ،
تو که در بادیه با مرکب لنگ آمده ای ...
تو روان به خواب شهری ،
من از این خیال ترسان
مگریز از خیالم ،
مگریز ، رو مگردان ... (sm172) (sm127)
این چاوش خون خاک بی زائر ما داره چه میکنه با خودش؟
فقط مونده اولین اجرای زندشو تو بیت واسه عاغا امیر بی گزند بخونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در یک سیستم فاسد ، *یا هم سو با فساد باید بود ، **یا هم سو باید فساد نباید بود ،
*گزینه ی اول زیرشاخه هاش زیاد تشریف داره ؛ ** گزینه ی دوم هم محدود میشه به حذف (حالا به هر روشی) ...
و چه بی ذوق جهانی که مرا با تو ندید (sm50)