Interstellar
پشمام ریخت(sm178)
چی بود این خداااااا
تو عمرم همچین چیزی ندیده بودم(sm178)
زبانم قاصر است از گفتن چیزی در مورد این فیلم(sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
Interstellar
پشمام ریخت(sm178)
چی بود این خداااااا
تو عمرم همچین چیزی ندیده بودم(sm178)
زبانم قاصر است از گفتن چیزی در مورد این فیلم(sm74)
من تحت هر شرایطی با یه شلوار استریچ و یه تیشرت میرم (sm120)محض اطمینان سویشرت هم ور میدارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم نیومد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متئو تو فیلم عالی بود ولی دیگه خیلی پیچوندش (sm120)
شما که پسرین بابا کی نگات میکنه (sm120) با پیژامه برونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تو رو نگاه میکردن که تا الان شوهر کرده بودی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده بود باوووونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قدرت بشر رو داره به نمایش میذاره
ببین بشر داره به چه چیزای که فکر نمی کنه زندگی در کره ماه.....
واقعا صحنه درد اوری بود صحنه ملاقات پدر و دختر(sm74)
ببین یعنی خیلی رفتن فضا بر نگشتن (sm74)
خدایا مملکت ما داریم اونا از چیزای که تو فکرشون هستن رو دارن به فیلم می کشنش بعد اینجا....(sm25)
اونجایی که دختره بزرگ شده بودواس باباش ویدیو تصویری فرستاد عالی بود (sm74)بغض متئو (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حساب کن یه هفته بری فضا بعد بیای زمین ببینی هفتصد هشتصد سال گذشته و فقط جنتی مونده (sm2)