2تا ترک فروخته به یارو
اون یکی طرب داره
طرف تهیه کننده حامد زمانی بوده(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
2تا ترک فروخته به یارو
اون یکی طرب داره
طرف تهیه کننده حامد زمانی بوده(sm2)
اومد آهنگ ..
6 دقیقه چه خبره ..
(sm2)پف کشتم خودم با گوگل ترنسلیت یه میل چن خطی فرستادم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه از این قراره مودم فریم ور اپدیت کردم وای فای رید ضعیف شد ایمیل زدم گفتن همونی که نصب کردی اخرین نسخه بوده بیا قبلیشو دوباره بنصب زدم درس شد
حالا بشون میخواستم بگم اصلا بخاطر این اپدیت کردم گفتم شاید یکم از خاموشیا کم شه خلاصه گفتم راه حل چی داری
این اسکلا گلای تو خونه شاتل کهز من بیشتر نمیدونن زنگ بزنی تلفن ببر سر خطر نمیدونم اسپلیتر چک کن کابل چک کن زر مفت میزنن من خودم میدونم با وجود قدیمی بودن کابل و خونه همه چی اوکی هستش سرعتم خداییش خوبه فقط همی خاموش شدنا مکرر
آخخخخ ..
باز نیشخند زد موزن .. :l
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز خوب پیش رفتی
من اگه بودم انقد پرت و پلا مینوشتم منظورمو اشتباه میفهمیدن (sm120)
(sm120) حیف لامصب باز یکم سرعت اومد پایین با فریم ور جدید میچسبید سقف وای فای ضعیف میشد با فریم ور قدیمی وای فای اوکی سرعت پایین تر
(sm2)بیا داشته باش لازمت میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
hi again tnx so much
fix it with old version ; actually in the past my modem had a problem ; many times does turn off
yeah ! i know that that's normal for To some extent adsl modem Because warm chipset and all cabels in my home but i think my Case it's not ok
do you have solution ؟
(sm2)
الان عرزشی ها دارن آهنگو رو تصاویری از خامه ای میکس میکنن از 20 شبکه تی وی پخش کنن(sm120)
ها خدا بخیر کنه از امشب شروع میشه باشگاه عن نگاران جوان تا 20:عن
(sm2)فقط اینجاش (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm2)نقل قول:
این 2 تا کسخلو ..
من نماوا گرفتم فیلمای ایرانی هم یکم ببینم اینقد ریدمانه نهایت 20 مین نیگا میکنم
دیگه اینقد سینجول گفتم یه سریال کره ای دارم میبینم باحاله فانه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگ بود
ملودیش مهمه
این کجا شرح الف کجا
سریال کرهای که فان باشه سگ نمیبینه تو میبینی ..
دیوس هیچ کدوم از کاراش با اون یکی همخونی نداره ..
درگیر اینم شبا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شی شیه بفرس ..
زر نزن تو همون پروژه های تخیلیت کار کن
آهنگ فقط practical arrangement ..
اوه فیلم پلتفرم دیدین ؟ چقد اسپانیا خوبه تو فیلم خداییش
آره نتفلیکس ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]لی دیوس این عکس فرستادی کیفیت فلک 1 گیگ ..
limited edition 3cd ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک مستقیم اگه گشادیتون میاد دان کنین ..
شعر : محسنچاوشی
تاج گذاری کند
آمده کاری کند
بت شکند شاه ما
بنده نوازی کند
ما بنوازیم نیز
ناز بتِ بت شکن
بت بنوازد هر آن
چنگ به سازی کند
آمده با قصد خود
هرچه بت قادر است
با تبرش یک نفس
دست درازی کند
خوی علی خوی او
روی علی روی او
دست به زانو زند
فتح اراضی کند
تیغ کشاند به هر
کس که به ناحق گرفت
عدل کشاند به هر
قصد به قاضی کند
سر بزند آن که را
خون خلایق مکید
آب رخ مردمان
ریخته؛ بازی کند
باز بگیرد خود آن
آه دل مردمان
خود دل ایتام را
آمده راضی کند
در نگشاید به آن
ذات که پهلوی خلق
میشکند دم به دم
بد نمازی کند
تیغ به فرقش زنید
شیر به زهرش کنید
شیر خدا باز خود
بنده نوازی کند
لافتی ای پدر
لافتی جز شما
فزّتُ بربک علی
فرق تو را میخرم
هم چو برادر، شهید
دست و سرم آن او
زهر بنوشم شها
بنده شهیدت شوم
بنده سرافکنده ام
در گذر از نطفه ات
قول دهم چون شما
شیر خدایی روم
خوی علی خوی او
روی علی روی او
دست به زانو زند
فتح اراضی کند
شبه علی می رود
اصل به ما می رسد
دست خدا بر سرم
او برسد در برم
شبه پیمبر کلان
جامه تن همچو آن
جامه دران خواهمش
از سرو اون نگذرم
با ید الله با
تیغ علی، ذوالفغار
سینه گردن کشان
اذن دهد می درم
خوی علی خوی او
روی علی روی او
دست به زانو زند
فتح اراضی کند
Vitalina Varela رو هم ببین که حجت رو تموم کرده به سینمای اروپا ...نقل قول:
امشب 20:30 اون خانم اخبارگو میاد و میگه "قطعه ی جدید محسن چاوشی که امروز منتشر شده حواشی زیادی درست کرده ، بعد عکس معظم له رو دقیقا رو این تیکه :
خوی علی خوی او
روی علی روی او
دست به زانو زند
فتح اراضی کند
پخش می کنن ، چندتا توییت هم از ارازشه می خونن و بسته ی هنری رو می بندن ...
The New Pope ... (sm50)(sm27)
جدا از مناسبتی بودن کار..خدایی من که راضیم از کار.. این مدلی بخونه خیلی بیشتر راضیم تا طرب انگیز مولاناوار(sm120)
از دلنوشته هاش معلوم بود داره پیشرفت میکنه تو شعر
الی کره ای میخوای ببینی برو همون my mister یا اجوشی من رو ببین قشنگ بود انصافا
کیفیت کار بالا و ارضا کننده بود(sm128)
ی چیز دیگه هم هست اینکه کارایی که میده به سازمانای دیگه رو خودش اصلا تبلیغ نمیکنه و پستی نمیزاره به نظرم نشون از کسخل بودنش میده.. به زور که ازت نگرفتن.. خودت ساختی و فروختی دیوث.. مثل این میمونه طرف غیر از زنش با یکی دیگه حال کرده بعد بچه بوجود اومده حالا بیاد بگه نه این بچه من نیست.. مال مامانشه(sm3)
ملنگ دیروز نیمه شعبان بود برا اون دادن بیرون.. برا موعود خونده(sm120)نقل قول:
این همه علی توش هست ، یه روز دیگه باید پخش می کردن کار رو اشتباهی زدن ...
این حجم از تناقض چاووشی واسم عجیبه به ظاهر میخواد آس رو کنه ولی تِر میزنه جدیدا ..
چجوریه که همیشه کارهاش رو میفروشه عرازشه و کاسه لیسان و پاچه خاران {خواران} حکومت ! هیچوقت هم تبلیغ این نوع از کارهاش رو نمیکنه بالاخره کدوم طرفی حاجی ؟!