یاد کم خونی افتادم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یاد کم خونی افتادم(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)گستره ی ذهنت در حلق مهدینقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث(sm59)نقل قول:
این نه بابا (sm120) من حیفمنقل قول:
ممر تو نمیدونی چی کار کنم (sm81) ؟؟؟
اه و نفرین این دختراس پول میگیرم دعا میکنم حل شه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم دخترا (sm81) چقد پولکی هستی کیسه هم هستی بعد میگه چرا شوهر گیرم نمیاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع نزدیک به بی بی سی خبر داده بعد از چند ساعت سفر،جوراب لاوروف بوی لاشه سگ میده
هر ۴ ثانیه میره بیرون (sm178) (sm102)(sm102)(sm102)(sm102)(sm102)(sm102)
(sm81)
نه بابا اینو نیگا چه خودشم تحویل گرفته از خداتم باشه(sm2)نقل قول:
توهم تو رو برداشته باووووو(sm59)