تکبیر
نمایش نسخه قابل چاپ
تکبیر
جوون حاجی غنچه کن ببینه عمو ..
(sm118)(sm118)
(sm50) صلوااااات
(sm50)
(sm50)
تو همانی که دلم لک زده یک اخمش را ..
فروم موزیک باران را خدا آزاد کرد
(sm185)
گر خون دلی بیهده خوردم، خوردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط abbasinfos [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندان که شب و روز شمردم،
مردم آری، همه باخت بود سر تاسر عمر
دستی که به گیسوی تو بردم، بردم
اعتقاداتت رو دوست دارم حاجی بمونی برامون ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و اگر برتو ببندد همه ره ها و گذرها
ره پنهان بنماید که کس ان راه نداند(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هيچکس درد شيطان رو نفهميد (sm50)
- (sm50)
چاوشی امسال باید کنسرتو بزاره من نمیدم اینچیزا حالیم نیست
تک و تنها به تو می اندیشم ..
بريز داخل سلّول هام الکل را (sm50)
قبل هر چیز بگویم که من آتم که شبی
تا لب پنجره رفت و به اتاقش برگشت ... (sm172)
این برنامه بهترین های من و تو که چند سال پیش پخش شد لینکاش رو یادمه اینجا تو تاپیک زده بودن ، پیداش نمیکنم کجاست ؟ یوتیوب هست کیفیتش خوب نیست ...
چرا اینجوری شده اینجا...
froum اومده قبل آدرس چرا ؟ ...
اقا اگر اطلاعاتی راجه بع ps4 دارین یه راهنمایی بکنین کدوم مدلش خوبه از یک ترابایتش
اینم ببینید ، خوبه
البته صرفا جهت اینکه لفظ استاد رو بی معنی و بی بار کردند عده ای که بر این عقیده دندان می فشارند : (چون کسی همه ی سازهای موجود و ناموجود رو می نوازه ، پس استاد به حساب میاد ... )
تف(sm172)
با ما مَنشین اگر نه بدنام شوی (sm50)
آلبوم اجرای زنده مهدی یراحی با بازخوانی آهنگهایی از فرهاد، معین، داریوش و چندین آهنگ عربی
یک آهنگ جدید عربی از آلبوم جدید مهدی یراحی در این آلبوم قرار دارد
شامل ۱۶ ترک
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظر شکایت اردلان سرفراز و شهیار قنبری باشه(sm70)
کجا نیستی تا برم تو خودم
کجا نیستی تا فراموش شی ... (sm172)
ما عاشق و رند و مست و عالم سوزیم ..
می سوزم و می سازم از آن روی که چون عود ،
کار من دلسوخته از سوز بسازست ... (sm172)
بعد از هدف قرار دادن هواپیمای خودی در آسمان خودی (با دو شلیک مستقیم ) ساعاتی پیش ناو جماران متعلق به ارتش ج.ا با شلیکی بی عیب و البته اشتباه توانست ناوچه کنارک که آن هم متعلق به ارتش ج.ا است راه منهدم کند و بر اثر این خطای انسانی (البته غیرممکن است که اشتباه رخ بده تو روند شلیک و نشانه گیری) ۴۰ جسد از کارکنان ناوچه یافته شده و شناسایی شده است و از سرنوشت بقیه عوامل اطلاعی در دسترس نیست ...
گفته بودم چو بیایی غم دل با تو بگویم
چه بگویم که غم از دل برود چون تو بیایی (sm50)
الی وسط کرونا باز پا شدی رفتی سفر(sm98)
ای صبا امشبم مدد فرمای ،
که سحرگه شکفتنم هوس است ... (sm172)
(sm50)
این دو تا آهنگو کسی می تونه فلک در بیاره برام یا 320
فلک نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
320 چی /نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
256نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]