[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا چرت میگی قبلا هم کسی نبود اینجوری بخواد توهین کنه به اعتقاداتش ..
بعدشم این رفتار این زنیکه اتفاقی نیست اینا نونشونو از یه ژا دیگه در میارن خط میگیرن که همشین کسشرایی بگن ..
من اصلا صحبتم مهشید نیست شون لقش کی اونو آدم حساب میکنه آخهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من حرفم فصل جدید جناب چاوشیه که فقط واسه ماوا و اوج و غیره میخونه
الی میگه فرهاد وحدت
یه ترک خونده واسه پیامبر اونم اون زمان نه الان
بدون هیچ سفارشی
بعد اونو با رفتار چاوشی مقایسه میکنی؟
رفته تو فاز عرفان و اگه منتظری برگرده میدونم که غیر ممکنه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن الانو فعلا با شعراش در نظر میگیرم که این یکی شعرش خوب بود ..
الآن نشده خواننده حکومت، از همون اول بوده. چاوشی دست پرورده همیناس منتهی برای اینکه لو نره.....
چاوشی آماده کردن برای این روزا.
موزن 1400 کنسرت میذاره ..
منتظر بودم مهناز افشار هم یه کسشری از یکی دیگه ریت کنه که کرد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامد زمانی برای ج اسلامی میخونه موضوعاشم مرگ بر امریکا و از این چیزاسنقل قول:
این آهنگاشم مال امروز و دیروز نیست از همون اول میخوند از این کارا
کیفیت کارای مذهبیش اکثرا افتضاحه قبول دارم ولی این شغلشه داره ازش پول در میاره محمد اصفهانی کلی کار اعتقادی داره و فروخته باید بگیم خواننده ی حکومته
حاضر نیستید قبول کنید مهشید چقد چرت گفت و چیزایی رو به هم ربط داد که اصن ارتباطی نداشتن به هم
البته محسنم تند رفت زن ابی یه حرفی زده جواب میدی باید مخاطبت همون ادم باشه نه اینکه نثار ابی کنی
جدای از اینا راس میگه این چه شعریه، پس دیگه با داعشیا چه فرقی داری تو، انقد خشونت برا چی. زورت کردن مگه شعر بگی. امام علی این همه نکته مثبت داره ول کردی دنبال جنگی .امثال مثه تو از روی بیسوادی (مثه خوارج) نه از عمد، مردم و به مذهب شیعه بدبین کردن.
ابی بد جوری زد زمین محسن رو با این جوابش (sm51)
مهشید بابا خر کیه از محسن بعید بود جواب مهشید رو بده (sm51)
زن محسن عربه تعصب زنش رو میکشه (sm51)
زن دنیا رو به آتیش میکشه محسن که سهله
بحث سر تناقضهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا منم واسه میلاد اصفهانیو مثال زدم
یه وقتی هست تو میگی من یه خواننده مردمی ام من واسه مردمم میخونم میشی فرهاد که زیر بار این که واسه انقلاب اهنگ بخونه نرفت و با سختی و مشقت زندگی کرد اما کار سفارشی نخوند
یه وقتا میشی اصفهانی که وقتی خمینی اومد قران خوند بعد ها هم خیلی کار مذهبی خوند اما به خاطر اینکه کلا خانواده ی مذهبی داشت و ایدئولوژیش این بود این کارارو کرد هیچ وقتم ادعای مردمی بودن نکرد.
اما یه وقتایی میشی چاوشی که یه روز میخونی تنها کتاب منطقی ات دینیست یه روز ای قاضی ای قاضی میخونی بعد واسه همون ارگانی که عامل اصلیه بدبختیه ملته اهنگ میخونی پول میگیری.من نمیتونم قبول کنم اینا فقط به خاطر اعتقاداتشه و داستان دیگه ای نداره.۲۰سال خوانندگی کرده چرا الان انقد این تیتراژ خوانی و اعتقادات و شعر مذهبی و کار واسه ماوا و اوج زیاد شده؟ینی قبلا پول داشت الان نداره؟الانی که البومو تنهایی جم میکنه با قیمت ۳۰تومن؟
اگه دم از با مردم بودن میزنی باید پی فقر و سختیاشم به تنت بمالی آزادگی تاوان داره.
قبلا تنهاترین خوند دلخون خوند اما دیگه چندسال از خودش یه تصویری درست کرده بود که من هوادار اصلا نمیتونم قبول کنم این روزارو،
بحث مهشیدم من گفتم پشیزی نه واسه خودش نه واسه حرفاش ارزش قائل نیستم من حرفم این روندیه که چاوشی داره طی میکنه.
چه خوش خوند رضا یزدانی ... سیرک گلوله هاست ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این زاویه ببین که در زمان ادای "اما دوئل نداشت وسترن انتها" عملا مردیم و بعد از اون داریم به مراسم تدفین خودمون نگاه می کنیم ...
یغما تو خفه شو ..
من یادمه واسه فلسطین هم کار خونده چاوشی ، واسه 12 تاشون نخونده ولی حداقل واسه نصفشون با سوز و ناله ی فراوان روضه خونده ، این که الان تیتر شده واسه کوبیدن و حکومتی دونستش غیرطبیعی به حساب میاد ...
معلوم که واسه حکومت می خونه ، چه درست چه غلط ، چه خواه چه ناخواه ، داره مثل همه ی ما تو این دخمه ی بی سر و صاحب می گذرون روزای عمرش رو ، این حق رو داره که بابت کارش پول بگیره ، سفارشی بخونه ، تهیه کننده ی فلان داشته باشه و کلی داستان های دیگه
هر کدوم از ما هم اگه جای چاوشی بودیم ، می نویسم و امضا می کنم برای بیشتر شدن منفعتمون از هیچ کاری دریغ نمی کردیم ...
یغما رو کاری نداشته باش ، چیزی نداره واسه از دست دادن ، تازه شروع کرده به ابی شعر فروکردن ...
10 ساله دارن با تبلیغ آخرین تور کنسرت ابی مردم رو تلکه می کنن ، بعد میان پشت مردم قایم می شن ...
کاش می شد به مانی رهنما تجاوز کرد ، هر جور که شده فقط کرد ...
و البته یاد عربده کشی دیگر افتادم و متعارف
همان که پشیمان است "مثل سگ"
و افتخار می کند
به کاباره
و شهامت تهران ندارد ...
(جدا این یه تیکه رو خیلی سنگین گفته ، کلا از ریشه زده "سپاسگذارم ازش"... )
حجت رو تمام میکنم با این جمله
مرگ بر زن ابی
(sm2)
بحث فروختن اهنگ به اوج و قبول دارم جای سوال داره واقعانقل قول:
شاید واقعا به این بعدش فک نکرده کار مذهبیشو که میخواد منتشر کنه یه موسسه پول خوب میده بابتش اینم میگه چه بهتر کار و میده پولشو میگیره
ولی خب همیشه گفتم چاوشی برام در مقام یه موزیسین قابل احترامه و کارشو دوس دارم نه بیشتر
اول در مورد طاق ثریا بگم که بالاخره بعد چند اهنگ ضعیف و متوسط یه اهنگ خوب داد بیرون که بشه چند بار گوش داد
در مورد حواشی این چند روز هم با اینکه مهشید گه زیادی خورد ولی این حرکت از چاوشی هم به شدت بعید بود بیای به ابی که اسطوره خیلیاس بگی عربده زن !!! بعدش در حالی که خود ابی اصلا وسط بحث نبوده . عین این میمونه که من با دختر عمم دعوام شه بیام به شوهرش که اصلا نمیشناسمش فحش بدم .چاوشی کلا یه ساله به شدت عجیب و غریب شده . اول البوم قمار باز که انتظارات براورده نکرد و چند تراک ضعیف و حرکات عجیبش که دیگه این اخری اوجش بود . چاوشی که جلوی حرفای به مراتب بدتر سکوت میکرد این بار جواب داد و چه حرکت بدی هم زد با کشوندن ابی به وسط بحث . ابی رو حتی اگر با بعضی اخلاق و شخصیتش هم حال نکنی مگه میشه جرات توهین کردن بهشو به خودت بدی .حتی من طرفدار چند اتیشه چاوشی که همیشه حمایتش میکردم این بار خیلی بدم اومد از رفتار چاوشی حتی اگر یکی مثه مهشید که هیچی از خودش نداره جز زن ابی بودن یه زری زده باشه
چاوشی تا وقتی امثال اون افشاری دیوث کنارش باشن بدتر میشه از هر نظر
یغما گلرویی دمش گرم.به بهترین شکل ممکن جواب چاوشی رو داد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط meh13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفه شو بابا ..
گاییدم اون خواننده ای رو که به خاطر پول به کشورش خیانت میکنه ..
بعدم میاد میگه برای عربستان خوشبینم ولی برای ایران نه ..
حالا میخواد ابی باشه یا هر بابای پول .. !!!!
چاووشی حتی در حد مهشید پلنگ هم نیست...یه پلشت سبک مغز(sm70)
یه مثالی هست که میگه:شهر که شلوغ بشه قورباغه هم هفت تیرکش میشه! آخه تو چی میگی با اون صدای تخمیت که به ابی میگی اربده زن(sm25)ابی بهت نمیده دنده عوض کنی (sm2)
آخه اینا دارن اشتباه میزنن نمیدونن چاوشی واسه طرفدراش چاوشیه ولی ابی واسه تمام فارسی زبانهای سراسر دنیا یه اسطوره س
چاوشی اسطورس هنوز سنگ صبورش خارجیارو مست کرده
والا توهینی به ابی نکرد!
منظورش هم از عربده زنی کلا فضای کنسرت ایرانی هاست که جز سروصدا چیزی نیست و قبلا هم گفته که این نوع کنسرت چیزی به مخاطب موسیقی اضافه نمیکنه
اگر هم توهین کرده در جواب اونهمه توهین و تهمتی که زن ابی بهش زد هیچی نبود
هرکسی بزرگی چاوشی رو زیرسوال میبره در واقع عقل خودشو انکارمیکنه
سطح چندکاراخیرش که در مقایسه با سطح خودش فاجعه محسوب میشه باز هم از سطح کل کارنامه ی کاری خیلیهای خارج از کشور بالاتره