واسه الکلاسیکو کافیه 5-4-1 بازی کنیم هر نتیجه ای بدست اومد من راضیم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
واسه الکلاسیکو کافیه 5-4-1 بازی کنیم هر نتیجه ای بدست اومد من راضیم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبال ایران هافبک دفاعی مانند کریم دیگر به خودش نخواهد دید (sm111)نقل قول:
حس میکنم مونیر الحدادای بهمون گل میزنه(sm2)
خسه تا الکلاسیکو میرسه؟؟؟؟(sm178)
ایبرا رو خیلی دوست دارم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویا رو هم قبل اینکه بره بارسا خیلی دوست داشتم (sm120)
حروم زاده ای بیش نبود همونی بود که به والنسیا گفت قراردادم مادام العمر تمدید کنید فرداش رفت غارسا قرارداد بست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بارسایی فقط بویان کرکیچ(sm127)(sm111)بقیه همه حروم زاده(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کاسیا سپیدپوش می شود
رئال مادرید به بازگشت بازیکن اسپانیول مطمئن است
قیمت : ۱۰ میلیون یورو
بیشور گفتم ویا قبل از بارسا (sm120)ولی وقتی رفت بارسا هم افت کردهم ازچشمم افتاد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیفا دی (sm3)(sm3)(sm3)(sm3)(sm3)(sm3)(sm3)
اگه کاسیا رو میخوایم بخریم کیلور ناواس واسه چیمون بود(sm120) ناوس چندسالشه ایکر که 33 سالشه و کاسیا هم 28 سال(sm2)
عجب اینده نگری تو این پست داریم(sm2)اسمیر بگوویچ رو نخرید بی شرف که جداقل خیالمون راحت باشه(sm25)