آهنگ جدید و فوق العاده زیبای مبین رسایی بنام خوشبختی ...
تنظیم: کوشان حداد (sm25)
آبرو نذاشته
نمایش نسخه قابل چاپ
آهنگ جدید و فوق العاده زیبای مبین رسایی بنام خوشبختی ...
تنظیم: کوشان حداد (sm25)
آبرو نذاشته
اینو ندیدم... لینک پیلیز(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استقلال شاخ شده (sm25)
دیشب اخبار یه سالن 4300 نفری تو رشت نشون داد رند کرده بودن سر درش زدن 6000 نفری (sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اس اس(sm137)
(sm118)
استقلال این فصل قهرمان میشه(sm120)
جاسم کرار خیلی خوبه(sm118)
تو از زلزله دیشب زنده موندی؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد جوات خیابونی : بازی سپاهان و فولاد صفر صفره چون تنها 10 دقیقه از بازی گذشته(sm2)
استاد خیابانی : قلعه نوعی و ابراهیم زاده دو دوست با هم مسابقه نتیجه معلوم میشه(sm2)
الی من یکی از این سونیا خریدم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتم شام میخوردم مثه دفعه قبلی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دفعه دیدم میز تلویزیون مثه چی داره میره و میاد(sm120)
خیلی حال میده(sm2)
این بیشتر از قبلیا شدید بود(sm120)
ولی زلزله 7 صبح رو خواب بودم(sm120)
این جمله ـت چقدر عربی بود (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره طولانیم بود (sm59)
من 7 صبح و اصلا حس نکردم (sm138)
ما اینجا زلزله نداریم(sm25)
ففری محسن رو دعوت کرده آب بریزه تو کلش (sm120)
اتفاقا خودم حس کردم جمله بدون فعل و مفعولیه(sm2) حس ویرایش و فک کردن نبود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی حال میده از کفت رفته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سجاد رو دعوت میکنم به این چالش(sm120) البته از نوع فسیلش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه سجاد فسیل هنوز سطل اختراع نشده(sm2)
(sm2)یکم بیشتر از قبلیا که کمتر بودن شدیدتر بود (sm30)نقل قول:
امیر درست شد (sm79)
الان با کریو
مشکلی نداره(sm120)
منچستر با فن خال چه طوفانی راه انداخته (sm2)
پرسپولیس میخواد افشین قطبی رو بیاره (sm118)
صدر جدول(sm128)
دوس شدن با هم؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله... ممنون (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
- جدول ليگ برتر جام خليج فارس
- تیم
- 12
- 5
- استقلال
- 1
- 10
- 5
- سپاهان
- 2
- 10
- 5
- تراکتورسازي
- 3
- 10
- 5
- فولاد
- 4
- 8
- 4
- پديده
- 5
- 8
- 5
- صباي قم
- 6
- 7
- 5
- نفت تهران
- 7
- 6
- 5
- سايپا
- 8
- 6
- 5
- گسترش فولاد
- 9
- 5
- 4
- ملوان
- 10
- 4
- 4
- راهآهن
- 11
- 4
- 4
- پرسپوليس
- 12
- 3
- 5
- ذوب آهن
- 13
- 3
- 5
- نفتمسجدسليمان
- 14
- 2
- 5
- استقلال خوزستان
- 15
- 2
- 5
- پيکان
- 16
گفتی فری فکر کردم حسین فسنقری دعوت کردهنقل قول:
همون که قهر کرده بود حمله میکرد آی پی خارج و بست (sm2)نقل قول:
ریدی با این جدول گذاشتنت (sm120)
ففر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اب یخ بیل گیتس نوآورانه بود خوشمان امد (sm100)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حله حله (sm47) با تو ای نور چشام حله همه ی مشکلام حلههههههههههه(sm2)
دیندین دینننی دین دین دیننی دیننی ( ملودی(sm2)
(sm25)نقل قول:
(sm89)
(sm25)یادم رفت بت بگم اسمشو عوض کننقل قول:
(sm54)