خبر کن ای ستاره یار ما را
که دریابد دل افگار ما را
خبرکن آن طبیب عاشقان را
که تا شربت دهد بیمار ما را.
نمایش نسخه قابل چاپ
خبر کن ای ستاره یار ما را
که دریابد دل افگار ما را
خبرکن آن طبیب عاشقان را
که تا شربت دهد بیمار ما را.
بپرس آن دلبر زیبا کجا شد؟
ببین آن سرو خوش بالا کجا شد؟
دلم چون برگ می لرزد همه روز
که دلبر نیمشب تنها کجا شد؟
چه نزدیکست جان تو به جانم
که هرچیزی که اندیشی بدانم
ضمیر همدگر دانند یاران
نباشم یار صادق گر ندانم
غم عشقت بیابون پرورم کرد
هوای بخت بی بال و پرم کرد
به مو گفتی :(صبوری کن صبوری)
صبوری طرفه خاکی بر سرم کرد
درد اینجاست...
که درد را نمی شود...
به هیچ کس حالی کرد...
(sm178)
عجب شبی شد (sm50)
هم فیلم ، هم موسیق ، هم یادِ نغمه (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی زر میزنی (sm120)
(sm172)
اون گفت به شما بگم... (sm50)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm50)
- چقدر تنهام...
فتوتبال ایران ـ چین شروع شده...!(sm210)
اَن تو فوتبال ایران و آسیا (sm50)
(sm2)
ببين جهان چگونه کرده است راست! (sm50)
بابک جون تاريخ دقيقش يادم نيس ،فقط مى دونم که هفته اول عيد تولدشه
جز من و تو كی به فكر بغض باغِ
مثل سايه ادامهی چراغِ
مثل دلشورهی تنگ غروبِ
مثل چهارشنبه سوری داغِ داغِ ... (sm50)
همیشه بانو (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جز تو کی به یاد شالیزاره
به جز تو کی سزاوار بهاره
به جز تو کی مثل ساحل عزیزه
دوباره صاحب دریاکناره ... (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی خوش صدایی هست فکرِ تو پشتشه ! (sm19)
اونا که خوندن درد مارو ،
رفتن ... (sm50)
مرا به هیچ بدادی و من هنوز برآنم
که از وجود تو مویی به عالمی نفروشم ... (sm50)
غروب سه شنبه ، خاکستری بود ... (sm50)
به خودم هی زدم ، از اینجا برو ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدنِ بابکم آرزوست ! (sm127)
نقل قول:
امید وارم بابک جان عمرم تا اون روز قد بده (sm118)
اما موش خورده ، شناسنامه ی من ... (sm50)
آخ ، اگه بارون بزنه ... (sm27)
جمعه ،
حرف تازه ای برام نداشت
هر چی بود ،
پیش تر از این ها گفته بود ... (sm50)
نه جای دارم برم
نه کسی رو دارم ببینم
متاسفم واسه خودم ...
دیگه دلم با ترانه بازی هم خوش نمیشه ...نقل قول:
تا صبح وقت هست واسشنقل قول:
الان سه ساعتی هست که رو "هنوزم تو" مهرداد موندم ...
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم گوش میدم الان (sm176)نقل قول:
نشو عاشق
نباش عاشق
نگو حتی دوسم داری
ولی بی عشق چه خواهی کرد ...
میلیک من خودم هم هیچ جور اهل دین و مذهب نیستم نماز هم نمیخونم اعتقادی هم ندارم ولی سعی کن تو طول روز یع کانکتی با خدا داشته باشی درد دلی آرزوی راز و نیازی (sm50)
فکر کنم اوضاعت بهتر بشه(sm127)
(sm128)
خدا ، در روستای ما کشاورز است ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو زندگیم همیشه منتظر بودم که خدا از یه جایی وارد زندگیم بشه ولی اون هیچوقت نیومد البته اگر منم جای اون بودم خودمو قاطی همچین چیزی نمیکردم ...
(No Country for Old Men 2007)
سرت و پای زندگیت را مدیون خدا هستی تو پسر خوب داری نگاه میکنی پی ام های مارا بینایی داری جواب میدی پس عقل داری تایپ میکنی دستات سالمه تو همه ی اینا رو مدیون خدا هستی زندگی جهنمی که تو ازش داری دَم میزنی بالاترین آرزوی خیلی ها هستش این جدی میگم نمیخواهم فاز نصحیت بگیرم ولی این حرف ثابت شده است.
زندگی الان تو آرزوی خیلی هاست(sm50)
واسه من علمی ثابت شده که خدا وجود نداره ، اگه به قول شما وجود هم داشته باشه من صد در صد به پرستیدن شیطان افتخار میکنم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی راحت باش (sm50)