راستی kmplayer چطوره خوبه نصب کنم .. (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی kmplayer چطوره خوبه نصب کنم .. (sm120)
این موردی نداره که شوخی مکنم ولی هر چیزی بیش از حد نباید باشه تنوع بیش از حد ممکنه تو زندگی آینده ت به مشکل بخوری (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا" حرفشو نزن اصلا" ... داغونه . فقط پات پلیر(sm127) + مدیا پلیر کلاسیک نسخه بلک ادیشن (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صبر کن الان لینک شون رو میذارم برات
نه زحمت نکش دارم ها اینا خیلی خوبه مخصوصا کلاسیک ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط KAMRAN8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر با کلاسیک عادت کردم
نه حواسم هست (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورمو متوجه میشی که ... (sm50)نقل قول:
بلک ادیشن که بهتره قشنگ تره تا نسخه هوم سفیدنقل قول:
یه بار نصب کن بلک رو (sm127) عاشقش میشی فرقی نداره با نسخه سفیدش فقط پوسته ش شیکه (sm127) هر دو شون رو یه شرکت زده
فقط این نیست .. تنوع تو چیزایی مثل گردش و لباس پوشیدن خوبه اما تو رابطه زیاد خوب نیست ... تا یه حدی خوبه ..نقل قول:
یه اسکرین بفرست ازش ببینم چجورهنقل قول:
مدیا پلیر کلاسیک رو یونیستال کن این نسخه ش رنگ مشکی ش رو نصب کن ... یه چیز دیگه س این نسخهنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]