هر 4 ثانیه لوگ اوت میشه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میتونی سریع برو Facebook Account Settings -> Apps
نمایش نسخه قابل چاپ
هر 4 ثانیه لوگ اوت میشه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میتونی سریع برو Facebook Account Settings -> Apps
یه کم مودبتر خانواده رد میشه(sm98)
یه ذره منطقی به نظر نمیاد چون قبلش باید فیس خودش بهت هشدار بده نه اینکه بی خبر پرتت کنه بیروننقل قول:
بعید میدونم به ویروس ربط داشته باشهنقل قول:
خوب اخه نمیشه با موبایل هم هی لوگ اتم میکنه میرم با یه سیستم دیگه چک کردم اونم لوگ ات میکنه (sm54)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد یوزر پستو بفرس ببینم چیکا میتونم بکنم .. (sm50)
هشدار میده به سیستم وارد نشدیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا برای ادامه به سیستم وارد بشید
منم هر دفعه وارد میشیم بعد ۵ثانیه باز همین میاد
تو گیج فهمی من گفتم اسکایپه فیس رو بپاک (sm70)نقل قول:
واس ماس ،ماس واس ماس ماس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد با سیتسم عامل ویندوز چک کردی ؟