باید 9 ماه وایسم مث ........ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
باید 9 ماه وایسم مث ........ (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف شدنقل قول:
از تابستون خوشت مياد ؟ (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چيه آخه
فقط زمان بچگي دوست داشتم تابستون مياد . اونم فقط به خاطر مدارس (sm120)
پاشيدن از هم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترين آهنگشون همين تابستون كوتاهه و كوچه س
نظراتو بخون(sm2)رفرش کن تا جدید بیاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو آخه الآن من اينجا بيام باخت تيم ِ خودم رو شرح بدم واستون (sm2)
خب باخت ديگه (sm120)
يعني كشته مرده ي اين عكس داريوشم (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بهارو تابستون خیلی دوست دارم (sm132) پاییز انگار دلتنگی دارهنقل قول:
من فقط بخاطر هیدن گوش میدادم اونم واسه اینکه راک می خوند(sm176)نقل قول:
(sm2)نقل قول: