رضایی به ضرب و شتم نوجوان ۱۳ ساله اکتفا نکرده و وی را به زور سوار بر خودروی دولتی نموده و با خود به مقصدی نامعلوم می برد.
(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
رضایی به ضرب و شتم نوجوان ۱۳ ساله اکتفا نکرده و وی را به زور سوار بر خودروی دولتی نموده و با خود به مقصدی نامعلوم می برد.
(sm2)
(sm2)
یه سریال معرفی میکنم کره ای هر کی نبینه میفوکمش ..
بخشدار ماسال(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودم رکورد زدم از دیروز تا الان یه ضرب تمومش کردم ..
16 قسمت ..
Descendants Of The Sun
کره ایه ولی واقعا دوس داشتم ..
به مرگ راضی ام، اما به رفتنت هرگز
نرو بمان و بمیران مرا در آغوشت ... (sm50)
i love 80 ... فقط قدیمی ! اگه هوس کنم ترنس خارجی گوش بدم خب کارای مدرن تاکینگ هست هیچوقت برام قدیمی نمیشه ... ایرانی هوس کنم فقط سه تا آهنگ هست که گوش میدم : خاطره ، بی سرزمین و پرسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm10)
سینجولی سایت ایرانی یا خارجی میشناسی که بازی های قدیمی و جدید رو بزاره؟! (sm10) به صورت آرشیو... یه چی شبیه تاینی تو فیلم منظورمه...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربانت داداش (sm127)
شمسی میلادی قاطی شد دهه 90 میلادی منظورم بود ((: البته جسارتا آثار مدرن تاکینگ بیشتر تو ژانر Synthpop و Eurodance مرسوم در اون سالها به حساب میاد تا ترنس (sm120)