اینجا به جز دوری تو چیزی به من نزدیک نیست(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا به جز دوری تو چیزی به من نزدیک نیست(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخالفم سالار(sm50)
why SaSan؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تو این تن شکسته داره کم کم جون میگیره
آخرین ذرات موندن توی رگهام نمیمیره (sm50)
بهترین ساخته ی فرخ آهینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس توضيح ندارم فقط خواستم بگم مخالفم(sm51)
(sm70)
هردم از تو مسيح مى بارد
شاعر این اثر ژاکلین هستش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرت راجبه ادیت هایی که امیر روی کاورهایی میزنه چیه به نظر من وحشتناک حرفه ای هستش(sm50)
صابر بالای 400 تا آلبوم دارم از دیجی پک گرفته تا قاب شیشه ای و معمولی فکر کنم اصلاح کاورها اصلاح خط خش هایی که موقع اسکن گرفتن از کاورها و خود دیسک که امیر لبه های دیسک را استادانه تمیز میکنه خیلی زمان بر هستش اگر بتونیم خودمون کاورها را ادیت بزنیم مسلما امیر وقتش کمی آزاد میشه و ما هم یک کار حرفه ای دیگه ای یاد گرفتیم نظرت تو چیه صابر جان؟(sm10)
یه فوضول مخفی تو روم انجمن هستش (sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره امیر کارش درسته .
والا من که ادیت عکس و فتو شاپ اصلا بلد نیستم .
اگه تو دستی بر آتش داری دمت گرم . (sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه رسول جان . این آلبوم رو نه سی دی و نه از بیپ تونز نه دارم . (sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر فتوشاپ بلدم تا حدودی ولی کلا مشخصه که امیر تو فتوشاپ ما رو گیم آور میکنه (sm2)(sm2)
ازش ویدیو آموزشی ادیت کاور را میگیرم از اون طرف که اسکن گرفتم خودم ادیت میزنم روش و آپ میکنم(sm50)
شهر دل
هیس
دو پرنده
این سه آلبوم را از رضا یزدانی داری یا من الان آپ کنم؟
سه آلبوم کمیاب رضا هستش
بله ژاکلین عزیز گفته.نقل قول:
اینا هستن تو سایت ...نقل قول:
پرنده بی پرنده ...
کدوم به نظرت بهتره(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا منظورت با من بود یا میثم(sm120)
فریان رییس چقد خوبه (sm50)
لینکش را محبت میکنی میلیک؟(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
میلیک اشتب تایپ کردم پرنده بی پرنده بود اسمه آلبوم الان دیدم اینو نسخه دیجی پک دارم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با میثم بود(sm50)نقل قول:
ی عیدی درست درمون هم نگرفتیم پول هارد جور شه(sm172)
(sm50)
اون روز رفتم خونه ی داییم در آورده 500 تومنی عیدی میده یه نگاه به پونصدی کردم یه نگاه تو صورت داییم گفتم دایی جان این پونصدی را بزار جلو آینه میشه هزار تومن به اضافه دو کن به توان 4 میتونی یک کیلو مرغ بخری باهاش عزت زیاد باز بابای ما شاکی شد.
میثم دیگه با تو بهشت هم نمیام(sm25)
دایی جان خسته نباشه واقعا(sm50)
عیدی ی هفته ای اپلود بوی فعال شد(sm98)
پدر است دیگر چه میشه کرد یا به زن گرفتن ما گیر میده یا به بیکاری ما گیر میده یا به طرز حرف زدن من تو جمع گیر میده کلا گیر رو ما رادارش قفل کرده رو ما (sm81)
البته دایی ما ناگفته نمونه تو دوره ی مزوزوئیک الان زندگی میکنه(sm2)
خو حق با پدر جانه(sm51)
آپلودهای خود را ب ما بسپارید(sm120)
لامصب چه اسکنی زدم از کاورها کیفیت دیوونه ای(sm50)
حیف ، حیف ، حیف ... (sm50)
5 فروردین طلوع م بود .. (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خا حالا(sm98)
گفتم هفته اول عیدی دگه
زنده باشی (sm127) ولی همین که به یادمی بسه . (sm10) دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین م خیلی قشنگه منتها باید درکش کرد .. (sm50)
چندتا دوست دارم که در طول روز بیش از 10 بار یادشون میوفتم و خاطرشون برام خیلی عزیز هستش یکی از اون رفقا هادی هستش هادی دوست داشتنی (sm10).