سکوت می کنم و عـشٖـق ، در دلم جاریست
که این شگفت ترین نوع خویشتن داریست ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
سکوت می کنم و عـشٖـق ، در دلم جاریست
که این شگفت ترین نوع خویشتن داریست ... (sm50)
آخر سر فروختش به پیشنهاد بالاتر... (sm50)
الان یغما گلرویی در به در دنبال سی دی آلبوم تتلیتی ئه که بذاره رو سینهش و درحالی که مثلا خوابه ازش عکس بگیرن.
(sm2)
محمد حیدری موسیقیدان وآهنگساز برجسته و مشهور درگذشت
کیو؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشمان امد(sm120)(sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه یادم نیست(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)