چرا به من میگی مگه من گفتم(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا به من میگی مگه من گفتم(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کولیبالی: عابدزاده به من انگلیسی فحش داد/ بازیکنان ایرانی در زمین بدترین فحشها را به من میدهند(sm54)(sm25)
تو هم همچین نظری داشتی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن باخت تقصیر تو بود (sm120)
چرا بسکتبال نگاه میکنی(sm120)
(sm120)
گیسوانت زیر باران، عطــر گندمزار... فکــرش را بکن!
با تو آدم مست باشد، تا سحر بیدار... فکرش را بکن!
در تراس خانه رویارو شوی با عشق بعـد از سالها
بوسه و گریه، شکوه لحظهی دیدار... فکرش را بکن!
(sm50)
من فقط اخر بازی رو دیدم چون اعصابشو نداشتم زدم والیبال(sm50) مدونستم میبازیم(sm50) راجع به پرتاب اخر صمد هم کار دیگه ای نمیشد کرد یه جاناتان گیبسون میخواستیم(sm120)نقل قول:
(sm2)
صمد خوب بازی کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نسل تموم شد و افول بسکتبال شروع شد
گیبسون رو میبینم یاد خودم می افتم(sm120) منم 180 قدمه و 3 بد نمیزدم ، البته پست 1 بازی میکردم ، گیبسون پست 2 بازی میکنه
تو بی این که بخوای دنیای من بودی (sm172)
بوی موهات زیر باروننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوی گندمزار نمناک ....
(sm172)ستار