من خوشم اومده ازتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی لایک یوو
نمایش نسخه قابل چاپ
من خوشم اومده ازتنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آی لایک یوو
اتفاقاااااااا تو یه مدل گفتی داداشی که فقط دخترا میگن(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه دختری ادامه بدیم بحث رونقل قول:
اگه دختر بودم که اینجا نبودم بشینم باهات سس شعر بگم.الان در حال تیغیدن بودم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید من با شما دیگه کاری ندارم باینقل قول:
آخرین نقطه رو بذار و برو(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
.
بای فور اور
بای تا های(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)نقل قول:
چرا نمیاد؟
من منتظرم چون شما همیشه اولین بودید و هستید...
امیر هروقت البومو خودت زدی ی لطفی کن اینجا بزار لینکو(sm19)
عشقی داداش همیشه حرف دلمو زدینقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخلصم(sm127)نقل قول:
آمده هااااا
الان اومد رو کانال تلگرامش
بزارید دیگهنقل قول:
مد
آهنگساز: سیروان خسروی
سینتسایزر، پیانو: سیروان خسروی
جزر
آهنگساز: سیروان خسروی
پیانو، سازهای زهی: سیروان خسروی
flac ماخام
هیچ جا آلبوم پوریا اخواص رو نزده ... (sm172)
سیروان با آلبوم جدیدش حد و مرز کاور رو تو موسیقی از ریشه جا به جا کرده ، اصلا دژاوو خاصی تو کاراش موج می زنه ...
هنوز به پای استاد ر.ی نرسیده البته این یارو دوزاری که منظورمه حتی ارزش اسم بردن هم نداره جالبه کاورم که میکنه باز سگم آهنگاشُ گوش نمیده (sm128)
چه خبر از کارن همایونفر؟
تازگیا غلط اضافی نکرده نه؟
حواسش جمعه با گنده ها در نیفته (sm70)
سبک حضرت استاد برخلاف این مثلا مارکت خالتور پرور و خالتور پرست تشریف داره ...
کارن هم اعلام کرده که مدت هاست موسیقی ایران رو دنبال نمی کنه ...
مخاطب های یارو آدم فضایی ها و مریخی ها هستن بس که استایل حضرت خاص تشریف داره
خوب کاری میکنه ... حالا موسیقی کجاها رو دنبال میفرماین ایشون ؟ موسیقی افغانی؟ (sm132)
همه جای دنیا سرای خالتورهاست
تو جایی که مخاطبش با تعداد خیلی زیاد "با انگشت همه نشون میدن منو" رو به عنوان اثر برگزیده سال انتخاب می کنه ، مریخی ها و بقیه ی بیگانه هارو باید پرستید ...
کلا ایشون موسیقی رو دنبال نکنن برای وضعیت مزاجیشون خیلی بهتره ممکنه باعث تکدر خاطرشون بشه اون وقته که بیا و درستش کن (sm120)
آخه نیست تن صدای حضرت به شدت خاصه ممکنه سبب به هم خوردن تعادل محیط زیست و اکوسیستم کره های دیگه بشه ... باید مراقب بود ..
پست جدید سیروان ... (sm120)
کامنت ها ... (sm120)
و به همین سادگی قدیس سازی شروع میشه و بت بزرگ بنای وجود خود را در عمق فاضلابی افکار دوست عزیز موزیسینمون پرورش می ده ...
اثر پروانه ای حضرت استاد انکار نشدنی ست ...
الان سوالاتی منو گرفته مثل الکل ...
چرا رو پشت بوم ؟
چرا تو تاریکی ؟
چرا اون شکلک درآوردن ها ؟
چرا اون پریدن ها ؟
چرا رونمایی از آلبوم با اجرای همه ی قطعات به صورت مثلا زنده قبل از پخش رسمی آلبوم ؟
سیروان به اندازه کافی بزرگ هست و طبیعتا دشمن و بدخواه هم زیاد داره و اونا را به خارش میندازه
کلا یه عده تو این مملکت از سر علافی و بیکاری غلط اضافی زیاد میکنن که باید با یه اردنگی زد تو دهنشون تا خفه خون بگیرن هرچند این جماعت وقّاح پر رو تر از این حرفا هستن
و در آخر :
آواره نصیبِ اون پُل ،
که توی سنگینی های دیروز و امروز ،
همیشه تو شوک ...
و در آخر
چاه مکن بهر کسی اول خودت دوم کسی ...
چیزی که عوض داره گله نداره (sm17)
یوسف که باشی از ته چاه به عزیزی مصر می رسی ...
Windows Replacement ...
(sm2)
الی یه فوکی بگو حوصلمون سر رف..