پیمان و میلاد(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
پیمان و میلاد(sm2)
آلبوم سیروان یه جوریه فکر میکنی همش کپیه
البته یکی از ترکاش کپیه
حیلت رها کن عاشقا دیوانه شو دیوانه شو(sm226)
دوباره یه آلبوم اومد افراط و تفریط این مردم شروع شد چه نظرات پر باری م میدن حقا که حقتونه اینا به 40 روش باستانی و سامورایی شماها رو بگ....
ولی جای خوب داستان سیروان و کپی های جدیدش اینه که از گروه های راک و متال فوق العاده قوی استفاده کرده ...
وکیل به سیروان چیزی نگو من خیلی دوستش دارم چرا با سلیقه موکلت هماهنگ نیستی(sm2)
همه ترکا رو دوست داشتم ولی منو ببخش رو کمتر از بقیه و بن بست رو بیشتر از بقیه دوست داشتم
خیلی خوبه که مثل البومای مدرن و امروزی ترکای بی کلام گذاشته که حالت اینترو داره برای ترک های بعدیشون
کاش یکی دو ترک دیگه هم داشت ولی همینم درجه یک و فوق العاده بود.واقعا کیف کردم
تعریف کردم دیگه ازش ، همین که از رامشتاین و اسلیپ نات کار برداشته یعنی اینارو گوش میده ، که خوشحالم براش ...
منکه واقعا برام مهم نیست از جایی الهام بگیره یا کپی بکنه یا کرده یا نکرد یا ......نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا ذهنمو درگیر این قضیه نمیکنم فقط از موزیکاش لذت میبرم
ولی حتی اگه کرده باشه هم هنرشو داشته که یه جوری بکنه که کارو مال خودش بکنه
ملودی یا هرچی بوده رو شخصی سازی کرده و یه چیز جدید درست کرده
بعضیا مثلا مثل رضا صادقی که درجا موزیک خارجیو برمیدارن کپی میکنن فقط فارسی میخونن روش
بودن سیروان واقعا نعمتیه برای این بازار موسیقی فوق شخمی ایران
اونجوری دیگه باید بیس چاری به سس شعرایی که اون مسعود جهانی دیوث و نوچه هاش میسازن گوش میدادیم
وقتی خوراک خوب رو ازت محروم کنن به سس شعرای سیروان راضی میشی
همین رضا یزدانی که کلی بهش ایراد میگیریم، تو راک خیلی سرتره از این سیروان
حالا هر کی ندونه فکر میکنه رامشتاین چه پخیه مثلا یا اسلیپ نات چه آش دهن سوزیه
بعضیا که مخشون و ذهنشون تک بعدیه خیال میکنن موسیقی خوب و قوی یعنی راک و متال بقیه سبک های دنیا انگار پشمه
افرادی که سبک های دیگه گوش میدن همیشه تو دلشون به این مشنگ ها میخندن و تمسخرشون میکنن ...(sm120)
کلا تو ایران همیشه تا بوده همین بوده
وقتی شعور و درک و فهم چیزی را نداشته باشی سریع برمیداری بهش برچسب میزنی که مزخرف بود و چرت بود
خیلی از مردم همین طورین تنها چیزی که در وهله اول به ذهن علیلشون میرسه که برداشتشون رو در باره اش بگن همینه جای تعجب نداره که
رضا والا من خوراک خوب و اینارو نمیدونم چون تو حیطه مواد غذایی تخصصی ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من راک گوش کن ثابت نیستم ولی بعضی وقتا تو اسپاتیفای پلی لیستای راکو پلی میکنم دیگه در حد خودم راک گوش دادم که کیفیت کارو متوجه بشم
سیروان که مثل یزدانی ادعای راک نداره.پاپ میخونه حالا خواسته یه البوم راک بده.حالا بماند که همین البومش میرزه به کل دیسکوگرافی یزدانی
الان وکیل میاد اعدامم میکنه(sm2)
آلبوم خاطرات مبهم حضرت استاد رضا یزدانی به تنهایی بعد از بهمن خونین متر و معیار به حساب میاد واسه مشخص شدن یک اثر خوب و بی نظیر ...
هر وقت کسی تونست یه چیزی حتی نزدیک در اون سطح به بازار عرضه کنه ، می تونه بگه من موسیقی تولید کردم ...
صدای عنکرالصوات استاد ر.ی هم معیار کاملا خوب و استانداردیه برای تشخیص یک اثر زباله و شخمی از یه اثر خوب و زیبا ...(sm147)
هیچ استانداردی تو هیچ چیز وجود نداره ، یا خوب یا بد ،
چه بسیار زباله ها که تفکیک شدند و به بازیافت رسیدند و خوب شدند و چه بسیار خوب ها که در قاب ها زیبا نمایان شدند و بعد از شستن آرایش از خود زشت و بد شدند ...
تکبیر ..
فصل الخطاب اصن همینه
شی شی کسشر میگید ..
تنها رضا یزدانی هایی که گوش میدم ۳-۴ تا ترک از اون البوم و این حقم نبودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارای خوشگلی هستن خداییش
طرف مثلا Tool REM یا London Grammar گوش نداده میاد میگه سیروان خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیروان اول ادعا بوده بعد دست و پا در اوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقایسه سیروان و حضرت مثل اسب درشکه است و گاری
شل کنید لذت ببرید
به به
آنالیز بزودی...
شادی پلی ..
(sm50)
جدیدا خواننده ها یکی پس از دیگری تر میزنن شادمهر دوباره با آهنگسازی و تنظیم تکراری این ویولون تو یکی از آهنگات نزن شاید یه فرجی شد حالا دوباره ملت جو گیر میرن زیر پست ش یقه جر میدن ..
گلو بریده و دل خون شکایتی ست به جانم ... (sm172)
میلی بوی(sm19)نقل قول:
که عشق روی گل با ما چه ها کرد (sm50)
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
هى هوا بدتر شد
مسيرا تاريكن
من نمی دونم برم یا بمونم کاری کرد
چشم تو داغون شم هدف بارون شم ...
نوشته های بالا به چه معناست ؟ (عدم پاسخ نمره ی منفی نخواهد داشت)
صدای شغال هم میاد تو کار ...
خاموش کردم توی لیوانت خدایم را(sm50)
(sm50)
این سرنوشت توست کسی مثل هیچ کس
اصلاً تو آمدی که بمیری . همین و بس !(sm172)
دریا نبودم امّا توفان سرشت من بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrab00 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرداب خویش گشتن در سرنوشت من بود
چون موج در تلاطم در ورطه زنده بودن
هم سرنوشت من بود هم درسرشت من بود
تعلیق اگرچه سخت است امّا گریختم من
از خویشتن که با خود برزخ بهشت من بود
تنها نه خود در افلاک بر خاک هم همیشه
از میوههای ممنوع، عصیان خورشت من بود
ناچار ساختم با هر دو که عقل و عشقم
چون پرّو پای طاووس زیبا و زشت من بود
جز سرنوشت محتوم در وی ندیدم. آری،
در پیری و جوانی آیینه، خشت من بود
خونم اگر نبارید، شعر تری نرویید