یکار کرده دل و رودش ایمن باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یکار کرده دل و رودش ایمن باشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ چته(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره صمد جدیدن زود عصبی میشه ، واسه اینکه آماده نیست و بدنش نمیکشونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بار تیم رو دوش صمد و حامده
روز ما نبود و البته از کره ایا انتظار نداشتم مثه قطریا عمل کنن تو تیم ملی(sm98) ولی به هر حال بد بودن حتی بازی با قزاقستان هم بد بودن(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیفهمم امروز باید قهرمان میشدیم (sm81)نقل قول:
من هنوزم نمیتونم درک کنم .....(sm102)
لعنت لعنت لعنتتتتتتتتتتتتت
مهدی کامرانی و زنگنه از همه اماده تر بودن تو این تورنمنت(sm120)نقل قول:
مثل «داش آکل» کـــه برق چشم یک دختر به بادش داده باشد
مثل یک «فرمان» که نارو خوردن از «قیصر» به بادش داده باشد ـ
بغض دارم؛ بغض، چون مردی که بی رحمانه ترکش کرده باشی
بدتر از آن، مثل فــرزندی کــــه یک مـــادر بــــــه بادش داده باشد
(sm1)
کاش با اختلاف زیادمیباختن من این طوری نمیشدم....نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی زور داره این طوری باختن
حیف بود حامد و صمد و کامرانی بدون طلا خداحافظی کنن (sm50)
یه حسی مثه گل مسی دیقه 91 به ایران رو داشتم(sm175)(sm172)نقل قول:
ببین بسکتبال خیلی متکی به آمادگی بدنی بازیکنهنقل قول:
بازیکن آماده نباشه بدنش گند میزنه
تو لیگ های خارجی هر روز وزنه میزنن
تا زمانی که ما نتی بدنسازی کنیم همین وضعه
زرت زرت مصدوم میشن و بعد مصدومیت گند میزنن