کماکان در انتظار آلبوم های *پوریا اخواص* ...
نه رو اسپاتیفای گذاشتنش ، نه تو یوتیوب .
نمایش نسخه قابل چاپ
کماکان در انتظار آلبوم های *پوریا اخواص* ...
نه رو اسپاتیفای گذاشتنش ، نه تو یوتیوب .
دیشب آلومینیوم اراک که اومد لیگ برتر ، شبکه اراک موزیک حماسی و غرورانگیز پخش می کرد ، ملت تو خیابون رو سر و کول همدیگه بودن ، اکثر خیابون ها از ترافیک قفل شده بودن ، اکثرا هم حتی اسم یکی از بازیکنای تیم آلومینیوم رو بلد نبودن و عده ای هم بودن که نمی دونستن اراک اصلا تیم فوتبال داره ، یه سری هم نمی دونستن چرا اینجوری شده شهر ولی همراه با جریان به حرکت ادامه می دادن ...
کیکه ستین از بارسلونا جدا شد ...
از پرویز مظلومی و غلامحسین پیروانی به همراه هومن افاضلی به عنوان اصلی ترین گزینه ها به عنوان جانشین وی یاد می شود ...
... (sm77) ... (sm74) ... (sm54)...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر روز یه چیز تازه ساخته میشه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
I Don't Need
I Don't Care
And I Won't Give
I Don't Want
I Don't Need
I Don't Care
And I Won't Give
All I Need Is Only Solutions ... (sm118)
آلومینیوم اراک و پرسپولیس (sm127)(sm19)
با شناختی که از همشهری های عزیزم دارم ، بازی هایی که در شهر عالم پرور اراک و در ورزشگاه یادگار عمام (که در برخی از زمان های سال محل چریدن دام می شود) شدیدن Action/Drama به حساب میاد ...
پس از به بن بست رسیدن مذاکرات سران بارسلونا با غلامحسین پیروانی و هومن افاضلی ، پرویز مظلومی نیز ناسیونالیست بودن خود را ثابت کرد ، دست رد به قرارداد با بارسلونا زد و تیم ملی جوانان کشورش را رها نکرد ...
باشگاه بارسلونا در اقدامی مریض از شخصی به نام "رونالد کومان" به عنوان سرمربی جدید باشگاه رونمایی کرد ...
(sm172)
نمانده در دلم دکر توان دوری ... (sm172)
و کاش در این جهان
مردگان را
روزی ویژه بود ،
تا چون از برابرِ این همه اجساد گذر میکنیم
تنها دستمالی برابرِ بینی نگیریم :
این پُرآزار
گندِ جهان نیست
تعفنِ بیداد است ... [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این جهان که توش همه به اسارت مبتلا شدن خودتون رها کنید ...
یزدانی 10 دقه شه خبره ..
(sm181)
حضرت استاد رضا یزدانی ... (sm172)(sm50)
باید یه فرهنگ لغت هم منتشر می کرد در کنار آهنگ ...
سولوی آخر کار ... (sm81)
(sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تم آوای کلیسا
وهم نجواهای بودا
(sm50)
#آندرانیک(sm50)
استاد یزدانی بازگشت به اصل خویش
در جریان باشید که حضرت استاد رضا یزدانی برای تنظیم کارهاش انتخاب دومش رو میلاد عدل قرار میده ، انتخاب اول استاد بهروز پایگان تشریف داره ...
اندیشه فولادوند (sm50)
منزوی چون گلولهای تنها در دل کلت کهنه روسی
موزن این شی بود ادامه ضمیر بود الان ..
منم صب جمه پاشدم دیدم موزن آهنگ داده ..
ضمیر خودسر + او = حسین .. (sm59)
مشکلم بهار توست در خزان من ، آری
آن چه پیش رو داری،من به پشت سر دارم ... (sm50)
احساس می کنم که دیگه این آخرین کار چاوشی به حساب میاد در مدح عمامان ... جهان ...
یه جورایی مثل یه آلبوم کوتاه میشه به این چندتا کارش نگاه کرد ...
ایهام دار ، پرمعنی ، تا حدودی سنگین ، قابل درک و فهم برای همه ...
خیلی عجیبه که اینقد خوب می نویسه ...
موزن باشه منتظریم ببینیم ادامه شی داری ..
زدم تو فاز فیلمای فرانکی دوباره ببینم .. (sm50)
`Infected Mushroom - 1st London Show Of 2020 ... (sm50)
نه بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عباس هم تو راهه(sm2)(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی باشه عباس داداشی حسین به حساب میاد ، از همه جدا نیستن که ، باید هم که باشه ...
پس از نگاه دیگه آلبوم کوتاه رو حذف و با مداد می نویسیم آلبوم بلند ...
- (sm50)
- (sm1)
جز لحظه ای که دست تکون دادی ،
از چهارشنبه چیزی یادم نیست ... (sm50)
نقل قول:
صبحت به خیر
یه کار متفاوت از آرمین در سبک ملودیک هاوس (sm15)