حلاج وشانیم که از دار نترسیم ،
مجنون صفتانیم که در عشق خداییم ... (sm50)(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
حلاج وشانیم که از دار نترسیم ،
مجنون صفتانیم که در عشق خداییم ... (sm50)(sm172)
نه اهل صلاحیم و نه مستان خرابیم ،
اینجا نه و آنجا نه که گوییم کجاییم ... (sm50)(sm172)
ترسیدن ما هم چو از بیم بلا بود ،
اکنون ز چه ترسیم که در عین بلاییم ... (sm50)(sm172)
بر ما نظری كن كه در این شهر غریبیم ،
بر ما كرمی كن كه در این شهر گداییم ... (sm50)(sm172)
مملکت دیگه چیزی ازش نمونده
کسی هم اینجا نمیاد (sm50)
(sm50)
(sm98)
خدا کنه محسن کنسرت بزاره
(sm168)
جوون بمون تا پیر شیم دوتایی (sm50)
Epicure - Such A Waw ... (sm50)
(sm50)
... (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm172)اشترم
(sm2)
امان امان امان
(sm127)(sm50)
لیورپول 2 - استون ویلا 7 (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
ما قبلا سابقه ی نتیجه 1 - 6 رو داشتیم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه بعد مافیا فوتبال ارزش دنبال کردن نداره ... (sm172)
فتوشاپِ ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای قوم به حج رفته کجایید کجایید
مرکز دانلود موسیقی همینجاست بیایید بیایید
(sm50)
ادینسون کاوانی - "منچستریونایتد" ...
احمدرضا احمدی - "سکته مغزی" ...
شجریان پدر - "کما" ...
اجتماعی غرق در شادی پس از رسیدن به فینال ...
ما هیچ ، ما نگاه ...
بی جان و نیم جان ، در جستجوی نان ،
هی نرده بان شدیم ، بر قتح دیگران ...
(sm98)
نصرالله وحدت ... (sm172)
"زان راهبان راه محبت يكي نماند ،
ياران رفته را ز كجا جستجو كنم ... (sm50)"
Eddie Van Halen ... (sm50)
ذر شبی که عده ای مجنون برای نشان دادن ارادت خود به شجریان پدر (با وجود عدم هوشیاری ایشان) در ورودی بیمارستان جم یک صدا "مرغ سحر" را فریاد می زدند ، (اساسا و اصولا در نزدیکی بیمارستان ها تابلوی بوق زدن ممنوع نصب می کنن ، حالا نمی دونم چرا تابلوی آواز خوندن ممنوع رو جایگزینش نمی کنن)
کمی آن طرف تر در بیمارستان ایرانمهر نصرالله وحدت در انزوای خودخواسته اش جان سپرد (تنها ، غمگین ، نشسته با ماه) ...
متاسفم برای خودم ، که مثلا هموطن هایی که دارم بین مرگ هنرمند ها هم دنبال تابوت کسی می رن که دوربین های بیشتری برای ثبت حماقت شون وجود داشته باشه ...
شجریان (sm81)
دوستان سلام
امروز خیلی اتفاقی وارد سایت موزیک باران شدم
و بعد 7 سال وارد پنل کاربریم شدم
نمیدونید چه حسو حالی دارم
چه دلخوشی بود اینجا برای من
البته من یک نام کاربری داشتم که از رو سایت یادمه حذف شد
سال 91 چه خاطراتی بود ایینجا
چقدر فن شادمهر بودیم(sm74)
شجریان پدر ... (sm172)
مرگ شغل شریفی نیست آقا ... (sm50)
اگر این بار شد وجدان خواب آلوده ات بیدار
تفنگت را زمین بگذار!
کسی آلبوم رفیق خوب محسن چاووشی رو داره با کیفیت خوب لطف کنه یه لینک به ما بده ..
همین که هنوز هیچ آهنگی با مزمون شجریان پدر از هیچ مثلا خواننده ای پخش نشده ، جای امیدواری داره ...
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طالعِ تو بارونیِ ، ببار ... (sm172)
(sm50)