[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]عجب حلواى قندى تو / امير بي گزندى تو...فردا منتشر ميشه . لطفا لطفا ارجينال تهيه كنيد... ممنون از لطف شما
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]عجب حلواى قندى تو / امير بي گزندى تو...فردا منتشر ميشه . لطفا لطفا ارجينال تهيه كنيد... ممنون از لطف شما
" اميرِ بي گزند " فردا در سراسر كشور منتشر خواهد شد(sm118)
من هنوزم میگم چهارشنبه (sm2)
شما هم هر سال هیچ گهی نمیشین(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)یه خبر کذب بده عمو ببینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تخم داره یه بار دیگه شر تف بده فقط ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو از کیون خودت خبر نداری.. زر نزن(sm2)نقل قول:
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]امشب ترك ليست رو براتون منتشر ميكنم
علی پروین دیگه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن آلبوم اومد (sm2) بیا در مورد ملودی ها و تاثیر آن در موسیقی صحبت کنیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زوده هنوز باید پس فردا ترک لیست بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه اگه ایده پشت کاوره حرفی نیست خوبه اتفاقا ولی اگه مث تیم کیسه دیمی کاور بسته شده خیلی بهتر میشد روش کار کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
من تو حوزه ملودی کار نمیکنم.. حیطه تخصصی من تنظیم(sm2)نقل قول:
دیوثا اولین نفر من بودم گفتم آلبوم این هفته میاد (sm39)(sm120)
ما تو جمع خودمون با بچه ها اینجوری صداش میکنیم.نقل قول:
جرق جرق ؟ (sm2)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها(sm120) (sm10)نقل قول:
سینجول اینجا پیرهن نکن برو زیر پست بهادر پیرهن پاره کن پست داده قول میدم لایکت کنم (sm2)
امیر بی گزند یعنی گل بی خار (sm138)
خلاقیت طراح کاور تو حلقم (sm138)
تو کانال گفتن فردا.چه جوریاس پس؟یکی میگه احتمالش کمه فردا بیاد یکی میگه فردا.اسکل کردن؟نقل قول:
تو از این زرا زیاد میزنی.. به گفتن تو باشه که کل روزای سال رو برای شادمهر رزرو کردی... هر روزیم بیاد تو گفته بودی(sm2)نقل قول:
خوده محسن پست گذاشت فردا میاد دیگه
فردا صد در صد میاد
هر روز یک خرید
برنامه جالب استقلال در فصل نقل و انتقالات
باشگاه استقلال برای فصل نقل و انتقالات برنامه ویژه ای برای سوپرایز کردن هواداران خود دارد.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش ورزش سه، باشگاه استقلال هم اکنون با چندین بازیکن برای عقد قرارداد توافق کرده است و قرار است هر روز نام یک بازیکن رسانه ای شود.
در این بین استقلال کارش را در فصل نقل و انتقالات از روز جمعه با خرید بختیار رحمانی آغاز کرد، روز شنبه فرشید باقری و امروز هم وریا غفوری با این قرارداد امضا کردند.
گفته می شود تا زمانی که لیست استقلال پر شود، این باشگاه هر روز نام یک بازیکن را برای عقد قرارداد با این باشگاه معرفی می کند.
تیم بستنشون مث ستاره های رو لباسشونه کاملا حرفه ای و به روز بیاین با عمه منم قرارداد ببندین اصن (sm2)
ای جان (sm173)
وقتی این بهادر شمس قهوه ای میشه من خیلی حال میکنم (sm79)
خار بی گلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Winston [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی چی تو همین مایه ها(sm2)نقل قول:
فردا میاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر خودشم نمیدونه کِی میاد (sm120) من که گوش دادم کیون لق ملت (sm2)نقل قول:
فکر کنم به بهادر میگه برو بزن فردا نمیاد.. بعد بهادر میزنه.. تا هنوز ارسال نکرده محسن میرینه بهش(sm2)
گلش روی کاوره و خارهاش پشت کاورنقل قول:
نوشته اصلی توسط vittu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوش دادن تو بخوره تو سرت.. هرچی بگی از گندکاریت کم نمیشه... مردک کذاب.. میای اخبار کذب راه میندازی(sm2)نقل قول:
ننه زاده میگه فردا همزمان با انتشار آلبوم تبلیغ از طریق بیلبوردهای تبلیغاتی سطح شهر شروع میشه(sm2)