دی وی دی مصاحبه بهروز با طپش رو پیدا کردم اما چند تا پارتش مشکل داره(sm178)
نمایش نسخه قابل چاپ
دی وی دی مصاحبه بهروز با طپش رو پیدا کردم اما چند تا پارتش مشکل داره(sm178)
خسته م .. (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)فدای دل خسته ت (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالاری رفیق خراب مرام و معرفتم مرد(sm50)
اقا نمی ره تو فلش چرا!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتي که ، دستاي باد ، قفس مرغ گرفتارو شکست ، شوق پروازو نداشت
وقتي که چلچله ها ، خبر فصل بهارو مي دادن ، عشق آوازو نداشت
ديگه آسمون براش ، فرقي با قفس نداشت
واسه پرواز بلند ، تو پرش هوس نداشت
شوق پرواز ، توي ابرا ، سوي جنگلاي دور
ديگه رفته از خيال اون پرنده صبور
اما لحظه اي رسيد ، لحظه پريدن و رها شدن ، ميون بيم و اميد
لحظه اي که پنجره ، بغض ديوارو شکست
نقش آسمون صاف ، ميون چشاش نشست
مرغ خسته پر کشيد و افق روشنو ديد
تو هواي تازه دشت ، به ستاره ها رسيد
لحظه اي پاک و بزرگ ، دل به دريا زد و رفت
با يه پرواز بلند تن به صحرا زد و رفت
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سی دی شون رو دارم .
فکر کنم توی تالار flac باشن .
با امیر هم آهنگ کن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sasan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
fat32
نمیشه !
تغییرش بده به ntfs !
مرسینقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان فلشمو خالی می کنم و فرمت می زنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرفتارِ دنیایِ ممنوعه ها (sm50)
برمی گردم.... برمیگردم.....صدایم را بردارم برمیگردم(sm127)
اما تو چترتو بستی ، کبوتر
زیر بارونا نشستی ، کبوتر ... (sm172)
اتفاقا دیدم که فلک بود من هم دارم البته هیس و شهر دل قاب شیشه ای هستن و پرنده بی پرنده دیجی پک هستشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان کاورهاش را با کیفیت برای امیر فرستادم با کیفیت دیوونه ای بهش گفتم ویو هم خواستی بگو تا آپ کنم (sm10)
کاشکی می شد بخوابم ، بخوابم ، بخوابم ،
دیگه بلند نشم از خواب ...
میلیک امیدت بخدا باشه(sm2)
وکیلی پایه یک خطر با خطر هستی که کلا ملت را اوسگل میکنید(sm70)
شادی هات با خطر غم هات میاری پیش ما، ما مگه امامزاده هستیم (sm39) (sm120)
امامزاده را خوب اومدم(sm2)(sm2)
پول داشته باشی میشی خدا مردم هم میشن بنده ات ...نقل قول:
ای بابا ای بابا پول پول پول پول خوشبختی نمیاره ولی نبودش بدبختی میاره.
لامصب مشخص نمیکنه یهویی دیدی پول داری شدی از اونور افتادی تو یه مشکلی که هر چقدر هم سگ دو بزنی توش بی فایده ست.
سگ تو روح این دنیا دنیا الان اگر دنیا بود ............(sm50)
برم یه نخ وینستون بزنم بیام
الان مشکل من پول نیست ...
من سراسر مشکلم که پول جزوشون نیست ...
نمیشه بیخیالش شد ، آخ اگه میشد چی میشد ...
هر جا میرم دنبال کار میگن سابقه داری کار نمیدن بهم
هر کاری میخوام بکنم نمیشه
با هر کی میشینم به هر روشی که شده میخواد یه چیزی بکنه و بره
همش بدبیاری ، همش بدبختی ، درد بیکسی و خیلی های داستان های دیگه
چرا نمیشه من 12 سال از بهتر دوران جوونیم به فاک رفت یک ریال پس انداز ندارم بشینم غصه بخورم که چرا اینجوری شد چرا اونجوری شده به یه ورش که شد من الان بشینم هی نبشه قبر کنم درست میشه داداش میلیک به چپت به گیر همنطوری که حست را کشتی اینم بکش
فکر و خیال رو نمیشه کاری کرد
من میتونم چشمام رو ، رو به همه چی ببندم ولی نمیتونم فکرم رو کاری کنم
پسر خوب پس تهران بودی چیکار میکردی تهرانی ها که یه مشت گرگ هستن بری ترمینال جنوب بگی ترمینال جنوب میخوام برم راننده تاکسی میگه بشین ببرمت 8 تومن هم تلکه ات میکنه من یه بار خودمو زدم به اوسگل بودن همچین میخواستن روسم را بکشن که نگو(sm178)
میلیک 90 درصد جوون ها الان مثل تو هستن و آتیش زیر خاکستر اکثرا همدرد تو هستن رفیق حالا کی بزنن عصمت اینا رو گچی کنن یه فرجی هم حاصل بشه خدا میدونه(sm50)
تهران هم بودم
خیلی داستان دارم که بگم ولی دیگه هیچ ، هیچ ، هیچ ...
7 سال در به در ساقی و پاسگاه و بقیه قصه های دور و برش بودم
آرزومه که یه شب حتی یه شب واسه نمونه راحت بخوابم
حالا فکر میکنی اینا برن مثلا آدمای دیگه بیان به حال من یا شما فرقی داره
کینه ، کینه میاره ، اینا برن گیر بدترشون میوفتیم ، این مردم اگه دستشون به جای بند بشه حتی به نزدیک ترین کسشون هم رحم نمیکنن چه برسه به غریبه ها
ازت خوشم اومد دمت گرم الاحقل با خدایی به قول (داریوش ترانه پرستش) شده ای(sm176)نقل قول:
اون روز رفته بودم سنگکی نرخ را جلوم زده 1000 دیوث شاتر میگه 1100 میگم چرا صدتومنش برا چی هستش میگه نون با کیفیت میدیم بهش گفتم مگه قرار 1000 بگیری نون بی کیفیت بدی اجازه بده من همین را با صنف نانواها در میون بزارم شماره ش را هم بالا زده بود خواستم زنگ بزنم خایه کرده.
ببین اوضاع چجوری به هم ور هستش
من آخرین باری که زیر ساعت 3 شب خوابیدم را یادم نمیاد قسم خوردن نداره باور کن اصلا یادم نمیاد.
میلیک مثل آدم که تومور داره میمونه باید عمل بشه یا میمره یا زندگی دوباره بهش بخشیده میشه
ناامید گناه بزرگیه خدا نکنه کسی ناامید بشه... اون وقت خدا بهش نگاه نمیکنه... عاقبت بدبختی بگذره نتیجه پوچ(sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
عطشِ
عطش موندن با تو، تو دلم ریشه دوونده
چشم من
چشم من، مرگ دلم رو از توی چشم تو خونده
تو رو از من، منو از تو اگه آسمون بگیره
توی دشت خشک سینم عشق پاکت نمی میره
بیا تا برای غم جایی نباشه
شاید امروز بره فردایی نباشه
بیا تا برای غم جایی نباشه
شاید امروز بره فردایی نباشه
خواننده:(ابراهیم حامدی)داخل تاپیک موزیک باران هست320دانلود کنم؟
لطف کنید لینک بذارید لازم دارم
(sm120)
(sm50)