ما هیچ ندیدیم و همه شهر بِگفتند
افسانه یِ مجنونِ به لیلی نرسیده
در خواب گَزیده لبِ شیرین گل اندام
از خواب نباشد مگر انگشتِ گَزیده
#گنجشک_پریده
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ما هیچ ندیدیم و همه شهر بِگفتند
افسانه یِ مجنونِ به لیلی نرسیده
در خواب گَزیده لبِ شیرین گل اندام
از خواب نباشد مگر انگشتِ گَزیده
#گنجشک_پریده
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm54)
هست و صدایشــجریان دارد
گوهـــــــــــــــــــــ نخور دوست مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدبار گفتیم ما غذای شمارو نمیخوریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی کارای سیروان دنبال نمیکنم اما در جریان البومش بودم
اما نشد یه اهنگشو پلی کنم قبلا تم اهنگش بگوشم اشنا نباشه این خیلی بخودش فشار نیاره
اهنگ زیر اب البوم جدیدش
Arctic Monkeys - Arabella
(sm2)چن سال پیش یه اهنگ داد کمتر از دو مین اهنگ اصلیشو تاپیک زدم جالبه اهنگایی که من قبلا بگوشم خورده کار میکنه سریع لو میره (sm120)
(sm19)اشترم تولدت مبارک
(sm3)
(sm172)
ما رو نگاه کن ، که زندگی رو ، یه عمر مردیم
سفره به سفره ، هر شب سر شام ، شکست خوردیم ... (sm172)
انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما ♬♫♪
تا بوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما !..!
ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪
شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..!
بازندگانِ بازیِ شطرنجِ قدرت ، نسل ماست ♬♫♪
بازندگانِ بازیِ شطرنجِ قدرت ، نسل ماست !..!
سر خُمّ می سلامت، شکند اگر سبوئی(sm50)
اسب بیکهر را بنگر
رنج بیثمر را
شوق بیهدر را بنگر
مرز پرگهر را
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
- (sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
فاز چسناله(sm120)
پاییز اومده پی نامردی ... (sm50)
هر روزِ من این سوختن بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این شعله ها آتشکدم کرد(sm50)
(sm50)
Kako Band - My Planet (sm50)
...(sm172)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
من از خودم شاکی ام حاجی ... (sm50)
(sm50)
هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه (sm50)
شلیک کن رفیق ... (sm172)
رضا یزدانی - قرنطینه
- (sm50)
- (sm50)میلت به چه ماند؟ به خرامیدن طاووس
دوستان چندتا سایت دانلود فیلم خوب معرفی کنید
تنکس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) با لدر رد شد