@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اهنگ غریبه رو از مازیار داری؟ یا حتی از سیاوش
این اهنگ
خیلی غریبی واسه من از چه شبی جدا شدی
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اهنگ غریبه رو از مازیار داری؟ یا حتی از سیاوش
این اهنگ
خیلی غریبی واسه من از چه شبی جدا شدی
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
و مهم نیست چندشنبه است ... (sm50)
(sm50)
خیالِ خامِ پلنگِ من(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ali Pahlavan Ft. Vanessa Steele - With You, Without You
November 16th
میلاد درخشانی ... (sm50)
یه مقدار غیر طبیعی به نظر می رسه ولی کماکان میلاد درخشانی بدون لحظه ای وقفه ... (sm50)
م ، چ
عشق هیولایی ...
Coming Soon ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد درخشانی ،
دیگه داره آزار دهنده میشه ولی با تمام وجود مازوخیسم حاصل از این تکرار رو در آغوش می کشم ...
(sm50)عجب اسمی
(sm98)هر کار میکنم نمیتونم اینو حذفش کنم بریتیشو میگم
اینجا نیس
اینجا هس قابل حذف نیس
یه جایی بود برا زیرنویس فیلم زبان اضافه میکردیم، فکر کنم از اونجا پاک بشه کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ا 31 غزل و از سوی انتشارات آفتاب اندیشه
کتاب شعر «محسن چاوشی» منتشر می شود
محسن چاوشی پس از انتشار ده آلبوم موسیقی رسمی به عنوان خواننده پاپ، این بار نخستین کتاب اشعارش را در اختیار دوستدارانش قرار می دهد.
چاوشی که پیش تر اشعارِ قطعاتی از جمله «کجایی»، «شرح الف»، «او» و... را خود سروده و اجرا کرده بود، با واکنش های متفاوتی از سوی دوستداران، منتقدین و اهالی شعر و موسیقی رو به رو شد.
کتاب اشعار این هنرمند شامل 31 شعر در قالب غزل است که از اوایل هفته آینده شرایط پیش فروش و ارسال اینترنتی منتشر خواهد شد.
چاوشی تجربه همکاری با شاعران و ترانه سرایان معاصر بسیاری را در مسیرهنری خود داشته و در این بین استفاده از اشعار مولانا، سعدی، وحشی بافقی، باباطاهر، خیام و... نیز به مرور وارد آثار و آلبوم های این خواننده خرمشهری شد.
به منظور تسهیل در خرید این کتاب برای دوستداران این خواننده و با توجه به شرایط اجتماعی موجود به دلیل شیوع بیماری کرونا، فروش و عرضه کتاب فقط بصورت اینترنتی خواهد بود.
اطلاعات تکمیلی برای پیش خرید و برخی موارد مربوط به شیوه تهیه این اثر متعاقبا اعلام خواهد شد.
گفتنی ست کتاب اشعار محسن چاوشی به همت انتشارات آفتاب اندیشه منتشر خواهد شد.
فاصله ها - فریدون آسرایی(sm50)
شادی این شی شیه ..
مارادونا ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عشق هیولایی ..
70 تومن ..
کتابای صفارو گرفتم چندتاشو خوندم این سری ظاهرا خوب کار نکرده ..
قیمت رو هم موزن دیوس زیاد میگی صفا 20 تومن گرفتم دیوس تو میدی 70 ...
اشترم(sm19) این اجرای کاوه افاق تو رویداد هواوی دیدی بزن خیلی خوب بود
(sm19)ریحانه پارسا
من نمیدونم این ویدیو کنسرتا چیه میدن بیرون وقتی صداش همون موزیک که قبلا پخش شده ! خب اسکلا قشنگی این کلیپا اینه صداش همون اجرا لایو باشه
کلا همه جریانها چه داخل و چه خارج از این سیاه چال پهناور زنجیروار و ممتد به دستور سران مافیای منتخب جماران و برای آسودگی خاطر معظم له با هر هزینهای که باشد در مسیر تعالی قرار میگیرد ...
همه عوامل اجرایی نیز رضایت کامل از حساب های بانکی خود را بارانی از نفرت می کنند تا چتر فقر همیشگی افراشته بماند بر سر اجتماع بلاتکلیف و منفعل ...
یه حامد همایون پیش فعال درون ش،ع جا انداخته
کم کم تاپیکو بیاریم بالا یه خورده ساکت بود شن وقته ..
نقل قول:
بقیه رو نمیدونم اما سینا سرلک "زیر سقف دودی" اجراش فرق میکرد البته همخونی حضار رو هم داشت خب ..(sm176)
بزودی در ایـران
(sm3)
(sm50)
چه عکس سنگینینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دوره ایی
چه اهنگسازی
چه خواننده ایی
این کتابی که داد بیرون یعنی میخواد از خودش بخونه باز(sm120)
البته این دموی عشق هیولایی جالب بود اما واقعا امیدوارم البوم رو کاملا با شعرای خودش نده
آلبوم همه شعرا و کصشرا از خودشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اشترم کاوه افاق چی شد
این سرور سایت برای من اینجوره یا شما هم ؟ لینکا در جا دان نمیشه تاخیر داره
(sm19)اکبرم