موسوینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزرسکی
معروف
زایتسف
لیبرو ایتالیا
گروزر
ولازلی
(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
موسوینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزرسکی
معروف
زایتسف
لیبرو ایتالیا
گروزر
ولازلی
(sm120)
در این حد بهت بگم اگر معروفم بازنشسته بشه والیبالمونم همچین سرنوشتی در انتظارش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون قدر که تو سنتر بسکتبال مشکل داریم تو پاسور والیبالم داریم
این بچه خورده ها هم هیچی نمیشن یه مشت بچه قرتی (sm120)
منم امروز صبح دانلود شد ولی امشب دارم درایور سی رو پاک ساززی می کنم و فیوریت و غیره رو بکاپ میگیرم فردا نصب می کنم(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی چی چندماه تو تمرین دور از (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرم میای میخوای بازی کنی دورورت پر شده از (sm51)
ولی حق نداریم(sm51)نیست برادر من امکانات(sm120)
عصب که کش بیاد دیگه آدم باس بشینه رو صندلی و تکون نخوره (sm2)نقل قول:
المپیک بود یا یه تورنمت دیگه یادم نیست حریفش ایتالیایی بود و عقب بود ساعی تو چند ثانیه اخر برگشت با پا زد تو صورت یارو همه کف کردن بازی عقب افتاده رو برد(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهنام اسبقی دیروزم همینکارو کرد ولی ساعی فقط چندثانیه مونده بود(sm120)
قد یارو هم دو برابر ساعی بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر شب با این غول ............ (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
شوهر داره(sm25)
کارین وست