از الان می زنم ضبط بشه . . . بعداً تبلیغات و اضافاتش رو ادیت می کنم . . . (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
از الان می زنم ضبط بشه . . . بعداً تبلیغات و اضافاتش رو ادیت می کنم . . . (sm59)
عیبی نداره این دیوث از یه سااعت قبل برنامه ضبط میکنه تا یه ساعت بعدش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو هم مث ج ا دنبال بزرگنمایی و سوتی هستی(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) (sm59)(sm81)
من شرمنده دیوثا هستم که من و تو نداریم وگرنه جمعه ظهر فیلم ضبط میکردم تا ی ساعت بعدش تحویل میدادم(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
رو فلش میزنی یا هارد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm111)
نقل قول:
فلش 64 گیگ . . . (sm50)
صابر قبل ازینکه بخوابی بیا تلگ (sm50)