پوریا ... (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
پوریا ... (sm74)
استاد بابک افشار آلزایمر گرفته (sm81)
تو رو هرگز ندیدن میدونی که سخته عزیزم
دست من نیست به خدا بی اختیار اشک میریزم
یه بهار و دو بهار تا حالا گذشته ده بهار
دنیا داد میزنه دیگه بسه انتظار، دیگه بسه انتظار
شاید امشب به طلوع صبح فردا نرسه
شاید این تشنه ی خسته پا به دریا نرسه
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی هنرمنده داره از بین میره این چن مدته... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامطیر... (sm50)
حرف های نگفته ای دارم مثل هر آدمی که در شهر است... (sm50)
من به آمار زمین مشکوکم
اگر این سطح پر از آدمهاســــــــت
پس چرا این همه دلها تنهاســـــــــت
بیخودی می گویند هیچ کس تنها نیست ... (sm50)
تو جوونیم کسی رو دوست داشتم
دختری که چشاش آبی بود
اون که یک هفته قبل از آزادیم
زن یک آدم حسابی بود...
(sm50)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+
(sm25)
از خویش مکدر شد و چشم از همگان بستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای آه جگرسوز!... به آیینه چه گفتی!(sm50)