موزن میخواد خودش هدیه بده حضوری ..
نمایش نسخه قابل چاپ
موزن میخواد خودش هدیه بده حضوری ..
(sm50)
چشم هایت همیشه با من بود
چشم هایت هزار ویک دردند
چشم هایت پر از سوال و سکوت
چشم هایت چقدر نامردند (sm50)
چه غریب ماندی ای دل ... (sm50)
پنجشمبه ساعت 19 ترک لوند (ابتلا) میخوان پخش کنن ..
ترانه یاغی تنظیم فرشاد ..
موزن لاشی نمیذاره پخش کنه میگه 80 میل بده ..
سووشون - همایون شجریان (sm50)
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه هندزفری با پدر مادر لطفا معرفی کنین (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارزون تر
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یکم صداش بمه به درد وصل کردن به کامپیوتر نمیخوره. رو موبایل خوب صدا میده ولی در کل کیفیت صداش خوبه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اقا این ارور ریکویرد اتنشن نود 32 رو چجوری درست کنیم؟
اخرین ورژن هم هست
سلام دوستان
قضیه این دو تا موزیک چیه که دقیقا یه آهنگ دارن با آهنگسازهای متفاوت ؟
جالبه که آهنگ آران اسدی چند روز زودتر از چاوشی منتشر شده !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی Redmi Note 9s یا Redmi Note 9 Pro داشتی دستت که باهاش کار کرده باشی؟
یستردینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm74)
کدوم مدلش دقیقا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوربینش خاک نگرفته؟ اسپیکر بالاییش قطع و وصل نمیشه؟ جک هدفونش درست کار میکنه؟
من میخواستم بگیرن ولی میگن اپدیت کردن اینطوری شده
جفتشو دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا بحال ندیدم خاک بگیره فقط کامنتای سایت موبایل دات ای ار(sm120)
اسپیکرم چرا مواردی بوده خاموش روشن میکنی درس میشه کم پیش میاد من دوستم داره دو سه بار اینجور شده خیلی رو مخ نیس جک هدفونم تا بحال موردی ندیدم
در کل با همه این موارد شرف داره به هم قیمتاش تو هواوی و سامی
خیلی با کیفیتن
میخواستم بگیرم ولی میترسم این مشکل اسپیکرش بره رو مخ یا دوربینشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا شانس من امروز یه مدل جدیدترشم معرفی شده
من به چشمان خيال انگيزت معتادم
و در اين راه تباه
عاقبت هستي خود را دادم (sm50)
آهنگای آرشیوی ..
(sm50)زمین لرزه اومد پشت سیستم ریدم بخودم (sm120)
ای دیده خون ببار ... (sm172)
هوا کم است ... (sm50)
من دارم حل می شوم جاکش!
من تماشای تو می کردم و غافل بودم
کز تماشای تو خلقی به تماشای منند (sm50)
حالا ببین چگونه بنده های مخلصت دینامیت توی کـون بنده دیگرت می گذارند(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی که منتظرش بودم (sm118)مودم 5G خانگی
- (sm50)
- (sm50)
آلبوم کی میاد؟
5G با ۱۵ گیگ ماهیانه (sm120)نقل قول:
Ensan Fereshteh - کوروش یغمایی (sm50)
اندوه کلانم را(sm50)
بچه ها اگه فرمت ویو رو تبدیل کنیم به فلک و دوباره تبدیل کنیم به ویو از کیفیت اولیش کم میشه ؟؟؟
این شرایط را کُس کلک بازی های عده ای به وجود می آورد که در این مملکت،خایه های آسمانی تو را میمالند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
ریدی!
می دانم که ریدی
اگر عرضه ای برایت مانده مرا بکش
ریدم توی بهاران سرسبزی که بوی الوهیت تو را بدهد...
(sm120)
زلزله اینجام اومد الان ..