من مدیر عامل رئال بودم این تیمو جمع میکردم حالا اگه دوست دارید منو مدیر کنید (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
من مدیر عامل رئال بودم این تیمو جمع میکردم حالا اگه دوست دارید منو مدیر کنید (sm2)
خاک بر سرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از الان ناراحت روزی ام که ایکر میخواد بره (sm81)
کورتوا > دخیا(sm132)
ایکر 5سال پیش :من با لباس سفید "لباس رئال "وارد فوتبال شدم و با لباس سفید خداحافظی میکنم کسی نگران رفتن من نباشه (sm81)
استایل (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این اخرین فصل ایکره(sm98)
فنی(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان استایل (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه دوس داری زیرش بخوابی که استایلش واست مهمه(sm120) کورتوا از نظر فنی خیلی بهتر از دخیاس(sm120)نقل قول: