نه در مورد وکال و لحن خوندن شادمهر نظرتو بگو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه در مورد وکال و لحن خوندن شادمهر نظرتو بگو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم یه زمانی زیاد گوش میدادم الان خیلی وقته اصلا حسی نیست آهنگ گوش بدم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره قشنگه حالا بیا اینجا بیا اینجا اونجا نه (sm2)
قبل البوم تو یه مصاحبه گفت که البوم تو سبک مسافره و نمیخواد اهنگ سبک بخونه(sm25)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قشنگه خداییش
ریاد گوش میدادی ؟ (sm77)
من میترسم نظرو راجع بش بگم شادمهریا بریزن سرم ترورم کنن :دی (sm14)
این سبک رو از ایران برد اونجا از البوم اسکناس
خب یه سری از ترکا اگه درست گفته باشم از آلبوم کنار گذاشته شد و یه سری دیگه جایگزینشون شدنقل قول:
دیگه از این آهنگ داغونتر مگه میشد بخونه (sm170)(sm21)
مال شاهکار بینش پژوه ؟نقل قول:
همون که میخوند ...
خونه و پول اسکناس چاره کار آدماست
خونت کجاست ماشینت چیه عقل و شعور باد هواست (sm185)
تو این روزا هر کی پول داره تو چراغ جادوش غول داره(sm51)
میخواستمت و حالا بیا اینجا را من پاکشون کردم از فولدر آلبوم (sm120)
(sm70)(sm70)نقل قول: