من موندم این همه ترک داده واسه شهرزاد و غیره چرا ملت انقد میگن بده البوم رو،
میذاشت یکی دو ماه بعد یه فاصله بیوفته بین شهرزاد
نمایش نسخه قابل چاپ
من موندم این همه ترک داده واسه شهرزاد و غیره چرا ملت انقد میگن بده البوم رو،
میذاشت یکی دو ماه بعد یه فاصله بیوفته بین شهرزاد
کلا هر البوم و تراک لس انجلسی بیاد احسان میگه من چند قرن پیش پیش بینی کرده بودم ، جدیدا هم زده تو کار آلبوم های داخلی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرکت کن تا جریمه نشدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vittu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور شبیه پونسه..
احسان کارش درسته.. نمونش خواب فامیلش قبل دربی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث (sm2)خیلی نامردین (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تاریخ اعلام نشده بود ترورت میکردن (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vittu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جرق جرق (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا بهادر پستی میزنه کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دوستان خواهشمندم هل نشید با یه هدفون بیتس خیلی خونسرد رو صندلی نشسته زاویه پاها ۹۰ درجه ، با انگشت اشاره پلی کرده و چشام خود را بسته و اروم گوش کنید ، همچنین کمربنده های ایمنی را بسته نگه دارین و صندلی های خود را کمی تا قسمتی به عقب رانده تا اسوده گوش کنید (sm2)
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بابا خسته شدیم دیگه تمومش کنید اه ...
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الدنگ(sm2) یه پوشک عوض میکنی دیگه این همه کلاس چرا میزاری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روش من هارد س.ک.س وحشیانه هست میتونن تحمل کنن(sm50)
تو هیچوقت در مورد البومهای محسن پست نزار مریضیت واگیرداره(sm2)
من از همون اول بعد از شهرزاد گفتم خیلی خیلی زوده ، پستام هست (sm176)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خروج رو بزن باباجان برو بخوابنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم قسمتشو دقیقا؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعصاب جای شلوغ رو نداری برو کنج اتاقت بخواب(sm2)
هادی ! هرچه سریع تر شات ده فاک آپ
تو یکی هم خواهشا ببند تو قرار بود یه ساعت پیش بری چی شد برگشتی دوباره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم رو فردا میزنم بعد از ظهر انجمن پ..ورن ردیف میشه
من تا خوده فردا صبح که آلبوم بیاد در خدمتتون هستم (sm2)نقل قول:
همین قسمت که میگن میاد نمیاد .... آلبوم اینور میشه اونور میشهنقل قول:
جوووووون (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شخمت(sm2)نقل قول:
همه ی سعی و تلاشت واسه انجمن چو رن وگرنه آلبوم محسن اصن مهم نیست نه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کلاس میزارم ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از خودشون بپرس وحشی(sm2)
همتون نامردین (sm2)
میلاد خفه شو (sm2)نقل قول:
بعدشم ربطی به شلوغی نداره ازین جرو بحث های الکی و بیهوده خسته شدم (sm50)نقل قول:
برو بده پس(sm2)نقل قول:
به احترام امیر بی گزند 5 دقیقه سکوت (sm2)
آره دیگه چاوشی بهانه است (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر یه فکری به نظرم رسید (sm120)
این عنوان کاربری خیلی مسخره نشده ؟ میگم اینو تغییر بدیم مثلاً منو بزن بازنشسته (sm2)
عجیبه که الیاس کارشناس ارشد در مسائل بی گزند نیومده(sm2)
بزنه دهنده(sm2)نقل قول:
(sm25)نقل قول:
خجالت بکش سی ساله (sm39)نقل قول:
مثلا کارشناس ارشد مسائل پوشکینقل قول:
یا کذاب اعظم(sm2)
باو بنده خدا سرش گرفت درد رفت استراحت بکنه ....ولی میگم مثلا تاپیک رو میبست وای چه حال همه تون گرفته میشد (sm2)نقل قول:
کارشناس ارشد سولاخ دیفالنقل قول:
مرگ بر اسرائیل سی ساله(sm2)