عطش(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
عطش(sm27)
(sm98)
یعنی امروز هیچ جوره به پر و پای من نپیچید که بدجوری اعصابم خورده(sm1)(sm1)(sm1)(sm1)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان عزیزت بیخیال شو(sm74)
صب تا چشامو وا مى کنم، تبلت رو روشن مى کنم و اول تلگرام و بعد انجمن و اينستاگرام و توييتر، تااااا موقعى ک بخوابم اين چرخه و کصچرخ زدناى الکى ادامه داره....
تاکى اخه(sm1)
خسته شدم(sm98)
عزیزم این که کارهای همیشگی ماهاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تل رامی را داری باهاش صحبت کن ببین چی شده که پ خ داد خداحافظ(sm25)
رامى کجا گفته که مى خواد بره؟! (sm74)
پ خ داد که دیگه نمیاد تو انجمن خداحافظی هم کرد (sm25)
انکرومنکر
کی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Ramy (sm1)(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما از کسى دلخور شده (sm172)
مشکلی هست باید برطرف بشه نه اینکه خداحافظی پاش بیاد وسط برنامه پیش اومده با گفتگو حل میشه
حالا حتماى دليل قانع کننده اى داره اما خب (sm50)
- البوم نداشتی؟(sm120)
ساسی سرعتِ مودمِ ایران سل برای تو هم از این سرور پایینه !؟
برای من از سایت های دیگه تا 2 مگ میاد . از این سایت به 100 کیلو بایت هم نمی رسه !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا ازاين اپلودسنتر و ى سرياى دگه سرعت فول بهت نمى ده و اذيت مى کنه... اگه لينک دارى رو اين اپلودسنتره برات مستقيمش کنم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)(sm25)(sm178)
چه خبره ؟ پیامشو پخ کن ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوکی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماهی گیری یادم بده ! (sm51)
چه جوری جا به جاش کنم !؟ لیچ روی آپلود بوی میشه !؟ (sm59)
(sm50)
Night On Earth 1991
موسیقی یِ متن : (sm81)
Tom Waits
من اکانت لیچر دارم و از اونجا جا ب ج می کنم(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا اونشو نمی دونم رو اپلود بوی اوکی می شه یا ن
این لیچر چجوریه؟
همین سایتای که لینک میدی برات مستقیم میکنن رو میگید؟
اره محسن همون
پارس گت- داسان- فایلگیر
وقتی اوپن لود ندارن باید درشون رو گل گرفت(sm120)
تنها کاربری اینترنتی ککه استفاده می کنه خودتی تو کل دنیا(sm120)
خوب نه دیگه فازا فرق میکنن
الان میخوای یه فروم معرفی کنم برو اونجا برعکس این حرفو میشنوی نسبت به خودت(sm2)
اون فروم هم فیکه و همه یوزراش خودتی(sm120)
مارو گول نزن(sm51)
(sm81)
الان فایلگیر ساپورت می کنه اما درحال حاضر می گه لیچ نمی شه!!!
چرا اخه
ننم والا(sm172)
namana
(sm70)
گیلکی بودد ب معنی نمی دونم(sm50)
اها ببخشید تورو خدا