نوکرم داداش سلامت باشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نوکرم داداش سلامت باشیننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولین کاریه که ازش شنیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوق العاده تنظیم کرده انصافا (sm118)
آقایی عزیز ما بیشتر .. (sm152)نقل قول:
آره اینجا که خیلی سوت و کوره مثلا با اینکه محسن آهنگ به این قشنگی داده ولی کمتر کسی نظری میده و همه ساکتن (sm138)
پاینده باشی منم میگذرونم دیگه خدا رو شکر تا وقتی کرونا کاملا ریشه کن نشه اوضاع به همین منوال هست ...
بی حس شدن همه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به امید خدا زودتر ریشه کن بشه
خوب بگذرون(sm128)
بمیرید ، بمیرید ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
سینا لاشونیای اصل (sm50)
با لاپای مردم شیکا داری ..
(sm2) نه البومی میاد نه آهنگی
مراقب کلک ذهنت باش عزیز
یارو با یه جون دل 500 هزار فالوئر جمع کرده(sm178)
علی سورنا ... (sm127)
گوزن (مجموعه بلند) ...
اسفند ۹۹ ...
(زیباترین خبر سال ... )
دوباره تر میزنه با ی سری مزخرفات فلسفی(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی خوره بهش که زیاد بره تو اون فضا ، اگه می خواست بره با دهقان کار نمی کرد ، اون دوتای دیگه (شمرونی ، نجوا "فکر کنم سه تا کاری که پارسال پخش کرد رو اینا زده بودن براش") عضو تیم سعید دهقان تشریف دارن ...نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون 3تا کار یکم امیدوار کننده بود.. ولی طبق روال این دوتا البوم اخرش خودشو داره عن میکنه
امیدوارم همینی که تو میگی باشه(sm128)
(sm39)نقل قول:
مردک خرفت.. یعنی تو این مزخرفات رو به البومای قبلیش ترجیح میدی؟(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دفعه بزار باهات مخالف باشم دوست گلمنقل قول:
(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوبت چشمی که تر شه شماست ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جفتش خوبهنقل قول:
(sm50)نقل قول:
شهوت دانشجو میزنه تو بطری چرخ (sm50)
بت ها - علیرضا عصار (sm50)
با سختي بت ها چه بايد کرد ...
تا مغز توی استخوانم رفته غم هایت (sm50)
روان مریض تنها مثل شبای کویر (sm172)
(sm50)
لبت کجاست ؟
که خاک چشم به راه است ...(sm172)
علی سورنا ... (sm127)(sm50)
مجموعه "گوزن" ۱۸ اسفند ... (sm1)
این کتاب من نیومد بچه های بالا
آن مرد ز ماه آمد
از قم به رفاه آمد ... (sm172)
از این دنیا از این مردم بیزارم (sm50)
������
بزودی دنیای موسیقی با آلبوم های نوستالژی استاد اندی جان تازه ای می گیرد
اگه میخواید بفهمید تو چه مملکت عجیبی زندگی میکنیم، توی گوگل سرچ کنید : "آبمیوه ریختن بچه روی زمین" ، بعد قسمت ویدیوها رو بزنید و نتایج رو مشاهده کنید. پشماتون ریخت؟
یار و همسر نگرفتم که گرو بود سرم
تو شدی مادر و من با همه پیری پسرم (sm50)
رفتن همیشه اختیاری نیست
آدم یه جاهایی رو مجبوره... (sm50)
از آتش سودایت دارم من و دارد دل
داغي که نمی بینی دردی که نمی دانی(sm50)
ای غم و شادی من روح آبادی من
مثل برگشتن تو روز آزادی من
(sm50) (sm101)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم ؟
چگونه اینهمه غم را به هر طرف بکشانم ؟
نه پای رفتن از اینجا، نه طاقتی که بمانم
چگونه دست دلم را به دست تو برسانم ؟
... (sm50)(sm172)
چاره فقط مرگ و مرگ و مرگ (sm50)