ببار تا دم صبح ،
به فکر هیچی نباش ... (sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
ببار تا دم صبح ،
به فکر هیچی نباش ... (sm172)
در انتهای هر زمستان
که دست ها و ساقه ها غروب می کند
آخرین انار دنیا به روی سنگ فرشی از جنس خون غروب می کند
در انتهای این تباهی ، انتهای این هوای بد
انتهای کوچه های یاس
بن بست ها غروب می کند
در انتهای تن جان غروب می کند
در انتهای شب جهان غروب می کند
در انتهای فقر نان غروب می کند
و در انتهای آخرین رعد و آخرین ستاره آسمان غروب می کند
و باران غروب می کند ، سواران غروب می کند
نامداران غروب می کند
تیر های چوبی از روی شونه های بردگان غروب می کند
در این سراسر غرق تباهی آفتاب و آفتابگردان
و مزرعه های سرگردان غروب می کند
اینجا که فواره ها جعل آبند
آبشاران غروب می کند
مثل تو که آخرین بند سرخ قامتت
به روی بومی از خیابان غروب می کند
خیابان غروب می کند ... (sm50)
شب شب پره م شازده خانوم شاپرکی
بیا با هم پر بزنیم خوشگل ابرو کجکی
شب شب پره م شازده خانوم شاپرکی
بیا بی خبر بریم سفر بریم ددر یواشکی
#موسیقی _ فاخر
#استاد_کینگ
ناخدا جِلال
مثل تو که آخرین بند سرخ قامتت
به روی بومی از خیابان غروب می کند
خواننده های حکومتی تمام شده ی پورش سوار ، اکنون از استقبال بی نظیر و قطع سایت به سبک دوران دیال آپ می گوید ...یه چیزی میشه دیگه !
#شلوغش_کنید
#تا_ابد_مشکی
ما با هم فرق داریم من یاغی ام و تو
یه نون به نرخ روز خور جاک*شی مث بقیه (sm50)
چقد شایع این چن وقته ضعیف شده کاراش به غیر ترک عصبانی که قابل تحمل بود و ترک چکش که به ام جی و یه چن نفر دیگه تیکه انداخت هیچی نداشت آلبومش ..
شنتا آلبوم با هم اومد پلی کنیم سری احتمالا بزنیم ژولو ..
در انتهای این تباهی ،
انتهای این هوای بد
انتهای کوچه های یاس
بن بست ها غروب می کند ... (sm50)
رضا صادقی هر لحظه فسیل تر از لحظه قبل ...
شایع ، سخیف و مستهجن دارای دیاثت موسیقیایی ...
در حال حاضر رقابت سالمی بین خواننده های داخلی شکل گرفته برای اینکه کی بیشتر حکومتی تر باشه ... راس هرم هم خواننده هایی مثل رضا صادقی و چاوشی و اشرف زاده هستن ...
بعضیا هم بعد سال 96 و 98 خودشو چپوندن تو ... چند تا دیگه هم در حد اینکه تو واحد سرود گدا سیما باشن مثل اخشابی ، میگن از سرمون هم زیاده خدا بده برکت ...
چند تا دیگه هم اون لا لوها هستن برای پر کردن آنتن گدا سیمای میلی ...
اینقد قضیه بیخ پیدا کرده که خواننده های لس آنجلسی دیگه وعده غذای رایگانشون از داخل تموم شده که هیچ ! دارن التماس سراینده های سرود عمو پورنگی و چینندگان قابلامه و ماهیتابه داخلی رو میکنن ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
65 هزار تومن
65 تومن!!! کنسرت نمیتونن برگزار کنن...اینا فکر کردن ملت برای این البومای شخمیشون پول میدن(sm120)
من یه عمر تو قرنطینه ام ،
غربتُ تو وطن دیدم ... (sm50)
امیر من دو 3 فصله اینو دیگه نمیبینم... به نظرت ارزش داره فصل اخرشو بگیرم ببینم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط ترک ۳ خوب بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۶۵ هزار تومن نمی ارزه
بیشتر از سن خودم فهمیدم و پیر شدم (sm50)
دیگه زیاد اب بستن بیخیالش شدم... پس هیچی.. دمت گرم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)اشترم
من تکیه گاه بودم و
هرکی خراب شد رو من هم ریخت
هوای خونم ابری
داشی انقدر پُرَم جای سوزن هم نیست ... (sm50)
به آب زدن بی گدار همه به گردن توست همه به گردن توست همه به گردن توست همه به گردن توست
#اوس_سعید_محمدی
قرنطینه باعث شد لس آنجلسیا ریاضیاتشون خوب بشه ... خانم گوگوش 21 ، استاد اندی 13 ، اوس سعید 25 و ... فقط جای 85 خالیه ...
از اعماق وجود خواستار قرار گرفتن در کنج رینگ (حالا مکان مسأله قابل بحثی نیست می تونه هر جا باشه) زیر آماج حملات سنگین هستم ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون بابت معرفی(sm155)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hatman Ali jan , track haye khafani too album jadid mishnavid ;)
عادل دیوس کسشر گفته باشی میفوکمت از آلبوم تعریف کردیا ..
درد بی درمان شنیدی ؟
حال من یعنی همین
بی تو بودن، درد دارد
می زند من را زمین
می زند بی تو مرا
این خاطراتت روز و شب
درد پیگیر من است
صعب العلاج یعنی همین (sm50)
ینی ببین اوس کوروس با دو وکاله کردن و زیر صدا و افکت و کوفت زهرمار هم صدا نمیکشه زیره ... فک کنم میکس و مستر آهنگاش حداقل یه ماه طول میکشه ... باز صد رحمت به شادمهر که حداقل رفت سراغ دو وکاله راهو نشون صداهای بم خسته ی ته چاهی داد ...
جا داره پیشاپیش عید سعید نوروز باستانی را خدمت اهالی موزیک باران تبریک عرض کنم ... انشالله سال خوبی باشد که از الان معلومه خبری نیست (هر سال اینو میگیم ولی سال به سال دریغ از پارسال ) ...
به قول شکمبُد که در برنامش که فرمود مقاومت کنید ...
از کیون بکنی اینو ..
حاجی اینا بچه هامونن حاجی بگو دست بجنبونن
حاجی دزد از ایران زیاد زده چی میشد اگه سر جاش میذاشتنش اوضاع ما خوب میشد
اگه باز محکوم محکوم میشد ما خیلی هامون این نیستیم گاهی منه تو منوتو مجبور میشد (sm50)
ببینیم امشب موزن یه شی تو فاز لباس نو میده ..
یگانه هم پلی فلا ..