اون گفت به شما بگم همه جاکشید(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اون گفت به شما بگم همه جاکشید(sm50)
حق.....نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال ایرانی از کجا دانلود میکنین؟
کسی تاریخ دقیق البوم داریوش رو میدونه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب کودتایی کرده پرز !!! رسماً اعلام جنگ کرده علیه یوفا ... ترامپی شده واسه خودش ...
البته که اینم قربانی تئوری جهان وطنی میشه مثل ترامپ ... شایدم باید از نگاه دایی جان ناپلئون به قضیه نگاه کنیم و بگیم کار خودشونه میخوان اقتصاد فوتبال بعد کرونا رو از ورشکستگی نجات بدن ...
عالی بود(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)(sm159)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای تف بر کسی که چشم به ره ماند
ای تف بر کسی که سوی کسی آید
ای تف ای تف (sm50)
(sm19)شلوغ نکن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سمی تولید کرده اصحابی (sm2)
- (sm50)
آلبوم سورنا محشره
ریمیکس عباس بوعذار از ریمیکس سایه بون منصور بهتر بود ...
(sm50)
فیلم خارجی از کجا دانلود میکنین که سانسور نزنه روش؟
(sm6)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بسته اینترنت درست حسابی گیر میاد
نه سرعت درست حسابی داریم
نه میذارن فیلم دانلود کنیم
خمپاره آبودانی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه خانوم بلند بالایی
چه بیرحمی سربه هوایی (sm50)
خیال کردم توهم درد آشنایی
به دل گفتم توهم همرنگ مایی (sm50)
نقل قول:
عجب خمپاره ای(sm2)
بستم دهان از گفته و ناگفته
اما ابریست در چشمم که نمناک است بی تو (sm50)
- (sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrab00 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پروفسور حسابي … ◄
روزي در آخر ساعت درس يك دانشجوي دوره دکتراي نروژي ، سوالي مطرح
کرد: استاد(=پروفسور حسابي)،شما که از جهان سوم مي آييد،
جهان سوم کجاست ؟؟
فقط چند دقيقه به آخر کلاس مانده بود.من در جواب مطلبي را في البداهه
گفتم که روز به روز بيشتر به آن اعتقاد پيدا مي کنم.به آن دانشجو گفتم:
جهان سوم جايي است که هر کس بخواهد مملكتش را آباد کند،خانه اش
خراب مي شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد بايد در تخريب
مملكتش بكوشد …
اون کسی که اولین بار نظریه جهان سوم رو مطرح کرد اگه الان ایران رو می دید یه میل زورخانه ای دستش میگرفت و یکیو دو تا سه تا و چهار تا پنج تا و شیش تا کنان میگفت بالاخره یاد گرفتم تا ده بشمارم ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در انتهای این تباهی ،
انتهای این هوای بد
انتهای کوچه های یاس
بن بست ها غروب می کند ...
از موسیقیش خیلی خوشم اومد ولی حیف شد، مثل اینکه ایشون هم کپی/کاور کرده.
(sm172)
تف (sm120)نقل قول:
نه تبسم. نه اشاره. نه سوالی. هیچ چیز
عاشقی چون من فقط او را تماشا میکند (sm50)
لخته لخته در سینه حبس بود فریاد
سکوت همان آتش پنهان زیر خاکستر است ... (sm50)
آرش محسنی ریمیکس (sm118)
رییس ...
بگو که فصل ۱۱ فصل آخر شیملس نیست ...
بگو که تموم نمیشه ...
من الان رو قسمت هفت تشریف دارم یهو یاد این ماجرا افتادم از درون شکستم ...
نمیخواستمت از اول تو دادی فریبم (sm50)
سیاوش پلی ..
گندشو در آوردین دیگه ..
قمیشی چرا از آهنگ قبلیش کپی کرده همه چی مثل قبل فقط اومده متنو عوض کرده آدم یاد چینیا میوفته(sm2)