کیم من ؟ آرزو گم کرده ای تنها و سرگردان
نه آرامی نه امیدی نه همدردی نه همراهی (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
کیم من ؟ آرزو گم کرده ای تنها و سرگردان
نه آرامی نه امیدی نه همدردی نه همراهی (sm50)
(sm50)
سلام.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این منصور چرا همش گیر داده به آهنگای قدیمی چرا جدید نمیخونه؟(sm148)
اشترم فروم باگ داره ؟ عنوان ادیت نمیشه
رفت آن که پیش پایش دریا ستاره کردی (sm50)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به آخر خط رسیده ... تیر خلاص به خودش و اجابت ایستاده مزاج روی نوستالژی های ما ...
موزیک باران اسپانسر هلن شده ؟ (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده خدا گناه داره ... حالا هر کاری کرده ( البته دلار رو به اونا حق میدم ) ولی دیگه اینجوری همه نباید بندازش یه گوشه کاراشو پخش نمیکنن ...
- (sm50)
یه چیزایی هست که فقط آیینه میدونه (sm50)
قضیه چیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سال 97 موزیک ویدئو فرشته رو با آونگ و رادیو جوان کار میکنه که موقع پخش به مشکل میخورن ... میگن هلن چند هزار دلار رو بالا کشیده ... بعدش هم که یه مدت آهنگاشو حذف کردن ... همین آهنگ این آرزومه هم واسه چند سال پیش بود که الان پخشش کردن ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قوانین اونجا اینطوریه که تکخوری مساوی است با حذف از مارکت لس آنجلسی ... مثل کاری که با عارف کردن و چند سال خاموش بود ...
یه مدت اینجا تاپیک هم میزدن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها تشکر پیرمرد(sm120)(sm10)نقل قول:
دلم بیمار و لب خاموش و رخ زرد
همه سوز و همه داغ و همه درد (sm50)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا گوگل حق داره(sm2)نقل قول:
(sm120)
(sm50)
نترسم که با ديگری خو کنی
تو با من چه کردی که با او کنی (sm50)
ممد معتمدی میخواست سلطان کنسرت رو معرفی کنه تا معرفی نکنه آروم نگیگیگیره و حالا کلیپ گدا سیمایی ساخته تو زورخونه فریاااد میزنه رای بدین ...
سر رو پای مادرم
در رو زدم محکم
یهو نگاش کردم
چیزی نیست آروم باش ... (sm172)
باورش می کردم با اینکه هر بار محکم تر از قبل می کوبیدن به در
باورش می کردم ، دستهای گرمش زخم هامو بستن ... (sm172)
توی آخرین جنگ خورشید و سرخی
طلای لبخندم شد غروب رنج
مادرم که غیب شد درب رو شکستن ...(sm172)
داد زدم دستای ما آلوده به قتلن
سوزش سرنگ حس کردم تو دستم ... (sm172)
من افسرده نیستم ... (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و بقیه دوستان ... (sm27)
آمد بهار جانها ای شاخ تر برقصا (sm2)
(sm120)
به همین راحتی اقامت میدن ...
چهار سال از مدرک مربیگری حتی سی گذشته باشه ... داور باشی یا بازیگن لیگ ...
(sm120)
جلال ذوالفنون - شمع و پروانه ... (sm50)
- (sm50)
هیچم نتوان گفتن
خبری از محسن نیست(sm54)
پس این سینجول چه غلطی میکنه (sm120) اخبار موزن شی شی شد (sm120)
واحد = شاهنشاه
واحدا = شاهنشاها
هشتگ کاربر جریان ساز (sm120)
(sm50)
بعد کواچ و کولاکوویچ نوبت به آلکنو رسید که چیزی از مربیگری بارش نیست ...
والیبال الان شده سرویس پرشی و دریافت و توپ گیری و در آخر بلند زن و پشت خط زن ... همین سه تا فاکتور رو هر تیمی داشته باشه میتونه حرفی برای گفتن داشته باشه ... هر کی مثل من که تا الان دستش به توپ والیبال نخورده با دیدن چار تا بازی میتونه اینو بفهمه ... ما والیبال رو هم ایرانیزه کردیم ! به سرویس پرشی میگیم ریسکی و با سرویسی که اسمشو گذاشتیم جهشی موجی میخوایم بریم رو سکو المپیک !!! دریافت و توپ گیری هم که صفر و زیر صفر ... فقط رو نبوغ معروف و دفاع رو توی موسوی حرفی برای گفتن داریم ...