(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی یک چمدان است ... (sm50)
(sm2)اوه حالا بیا بنر اشترم
خبر لامپ100 قطعي شد(sm127)
اشترم سایتشم زد
بنرو امروز بزن کامینگ سونم گوشش بزن باز همینجوری نذاری
احتمالا عکاسی مدلینگ داره (sm54)نقل قول:
یه نفر قبل من اینجا بوده (sm118)
این عموی پاشایی مث اینکه یه کاره ایه
لینک زیپ 320 رسول زاده کار نمیکنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم 360
مجموع درآمدهای مالی گوگل در سهماهه قبل 18.1 میلیارد دلار ثبت شده که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل 1.24 میلیارد رشد داشته است.
از سویی میزان سود خالص این کمپانی نیز 4.76 میلیارد دلار ثبت شده که افزایشی 40 درصدی را نسبت به سال گذشته تجربه کرده است.
(sm25)
(sm74)بالاخره زیرنویس قسمت 3 شیملس اومد
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت بر این کریو
ممر بپر روش
ریدم به این اپلود بوی
اینم بزن اپلودباز البته اگر برات باز شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, root@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
More information about this error may be available in the server error log.
چرا از این استفاده نمی کنین
خیلی عالیه. هم سرعت داره هم راحت میشه دانلود کرد با سرعت بالا هم میده
پاپ آپ دیوانه کننده هم نداره مثل آپلودباز
آقا یکی در مورد این آلبوم منو از یاد برد جدید چاوشی یه چیزی بنویسه می گن خود چاوی بر نداشته خیلی ناراحت شده
(sm132)
افتضاحهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلخره پس از 5نوبت و سریالی شدن فیلم موفق به تماشای گان گرل شدم (sm138)
سلام سلام (sm118)
(sm172)منو تبریز منو برف ماه بهمن
علیک سلام ! علیک سلام ! (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگن اسمش که ( مهسا ) ست چشاش همرنگ دریاست
ببین چشماش چه زیباست ببین قدش رعناست
میگن اسمش که ( مهسا ) ست چشاش همرنگ دریاست
آره اسمش که ( مهسا ) ست تنش برگ گل یاس (sm118)
(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا اگر یک مقام ایرانی و مثلاً خود آیت الله جنتی - که عمرشان دراز باد - از دنیا برود، آیا مؤدبانه و انسانی خواهد بود که در خطبه های نماز جمعه عربستان، این موضوع را تبریک بگویند؟!
(sm2)
(sm135)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کبکت خروس میخونه !!! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم تمرین شاد بودن میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی هر چی تلاش میکنم نمیتونم موفق شم
تنهاترین من تنها نزار منو ، تنها سفر نکن
این دلشسکته ی از یاد رفته رو دیوونه تر نکن
(sm81)(sm50)نقل قول:
درکت می کنم !
به شوق خلوتی دگر که رو به راه کرده اینقل قول:
تمام هستی مرا شکنجه گاه کرده ای
برام مهم نیس که صدای قلبم چی میگه !! (sm50)نقل قول:
کنار خاطراتم با تو همیشه خندست
طرحی که از تو دارم شبیه یک پرنده ست
شب و روز پیش منی تو هنوز پیش منی
تو هنوز تو سفره ی دل درویش منی (sm50)
من برم تا غروب فعلا
(sm74)نقل قول:
(sm2)این گوش الاغی چقد جدیه ؟
اون شب رادیو هفت امیر یگانه اومده بود گوشاش اونجوری بود یعنی اونم ؟ (sm30)
چی شده الی ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]