تیزر قراره منتشر شه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
تیزر قراره منتشر شه؟
مهران عباسی اب یخ میریزه اخرش میکه بسه به گا رفتم (sm2)
لینک پیلیز...(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یس ، دو تراک خیلی کوتاهنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm28)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
فرزاد فرزین چاووشی رو به چلنج دعوت کرد(sm120)ببینیم چه میکنه
(sm70)
همیشه برده خواه تو ، همیشه مات خواه من
بچین ، دوباره میزنیم ، سفید تو ، سیاه من
ستاره های مهره و مربعات روز و شب
نشسته ام دوباره روبه روی قرص ماه من
پیاده را دو خانه تو و من یکی نه بیشتر
همیشه کل راه تو ، همیشه نصف راه من
تمسخر و تکان اسب و اندکی درنگ تو
نگاه و دست بر پیاده باز هم نگاه من
یکی تو و یکی من و یکی تو و یکی نه من
دوباره رو سفید تو ، دوباره رو سیاه من
دوباره شاد لذت نبرد تن به تن تو و
دوباره شرمسار ارتکاب این گناه من
تو برده ای و من خوشم که در نبرد زندگی
تو هستی و نمانده ام دمی بدون شاه من ...
غلامرضا طريقی
21کاربر،رکوردیِ واسه خودش
(sm70)
(sm59)
فک کنم بعضيا صفحه رو باز ميکنن بعد ميخوابن (sm98)
مرگی برای ياد.... (sm25)
Checking your browser before accessing musicbaran122.org.This process is automatic. Your browser will redirect to your requested content shortly.Please allow up to 5 seconds…(sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریدم تو دهن سعید(sm59)
گروهی از محققان دانشگاه فنی دانمارک با استفاده از فناوری فیبر چند هسته توانستند به سرعتی فراتر از 43 ترابیت در ثانیه دست پیدا کنند (لطفا قرص را زود استفاده کنید تا سکته نزنید خدای نکرده!) این عدد در معنای دیگر به معنای 5300 گیگابیت در ثانیه خواهد بود.خوب برای اینکه مقدار سرعت انتقال اطلاعات را در این شبکه اینترنتی بهتر درک کنید باید بگویم میانگین سرعت اینترنت در آمریکا 10 مگابیت در ثانیه است. برای تست این محققان یک فایل ویدیویی Full HD را که حجم ان ده گیگابایت بود را دانلود کرد. در این تست مدت زمان دانلود این فایل کمتر از یک چشم برهم زدن بود! در مجموع دانشمندان دانمارکی برای دست یابی به این سرعت از چندین رشته فیبر نوری که به طور همزمان به انتقال اطلاعات می پرداخت استفاده کرده بودند اما با این وجود ثبت چنین سرعتی نشان می دهد که باید منتظر اتفاقات و اخبار جذاب دیگر باشیم. به نظرم شما آینده اینترنت چه خواهد شد؟
(sm138)
(sm77)
(sm74)
- (sm50)
(sm98)
ای رود مهربون
از روز وصلمون
چیزی بگو به من
حرفی بزن گلم من کم تحملم
حرفی بزن گلم من کم تحملم ...
(sm1)
(sm27)
اول صبی 30 درجه
real feel 39
رطوبت هوا 69%
(sm9)
بریم کارآموزی...(sm25)
(sm59)
ابی سیاوش قمیشی رو دعوت کرده به چلنج(sm120)
سیاوش قمیشی پرویز پرستویی ایرج جنتی عطایی و جری خاچاطوریان رو دعوت کرده به چلنج(sm120)
شادمهر ترسیده(sm30)
خشایار kc bondar مهسا ناوی سیروس کردونی رامین زمانی رو دعوت کرده(sm120)
امام جمعه اصفهان: ما که نمیتوانیم در معدن پرده بکشیم بین دختر و پسر!
یوسف طباطبایینژاد، امام جمعه اصفهان:
باید بگویم متاسفانه وزارت علوم هیچ نظارتی روی درسها ندارد. ما مسلمانیم، خانمی که برای مهندسی معدن ثبتنام میکند، این رشته را برای خانمها نباید داشته باشیم. مگر ما معدن در شهر داریم؟ معدن در کجاست؟ در بیابان است. کمی فکر کنیم، ما معدن دختر و پسر جداگانه باید درست کنیم یا یک معدن که با هم باشند؟ جدا جدا که نمیشود معدن داشته باشیم. ما که نمیتوانیم معدن ویژه دختران داشته باشیم یا در معدن پرده بکشیم بین دختر و پسر.
بیشتر بخوانید:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
وسط معدن پرده میکشن (sm2)
اندی و شینی یه کاسه آب ریختن سرشون(sm2)
امام جمعه اصفهان چه ذهن منحرفی داره (sm89)
یارو کامنت گذاشته : استاد اندی کی رو دعوت به چلنج کرده(sm2)
(sm14)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm30)
گامنو و علی صادقی!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
سینا کجایی نری دنبال آلبوم امروز نمیاد (sm120)
رفتم اومدم دیر گفتی (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)