(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
همه رو فوکیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشون طرفدار دو آتیشه ی امیر شاملو هستن (sm59)
هادی در جریانی که (sm50)
حرف نزار دهنم باو من حالم از امیر شاملو بهم می خورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو خدا نگاه کن یه شاملو داریم شاعر یکی هم این عتیقه 2 هزاری .. (sm25)
وبلاگ رسمی (sm2)
نه ایشون طرفدار گروه مقدس بویز خواننده معروف ایمان هنرمند مردمی جمشید و بانوی قلب ها تارا هستند (ایمیج +فول کاور اسکن خدا)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث من یه چی دیگه گفتم (sm81)نقل قول:
این وقتی که تاپیک دی وی دی رو زدم اول اندی رو داشتم و گذاشتم . بعد چیزی نداشتم گفتم چند نفر کمک کنین دی وی دی بگیریم
بعد این عتیقه آمد گفت تو شهر ما این دی وی دی ها دونه ای هزار تومنه . (sm3)(sm98) خو چرا نمی گیری