به تخمشون گرفتن(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
به تخمشون گرفتن(sm120)
(sm50)خبری نیس از محسن؟
(sm77) کدوم مدیر ؟ امیر و الیاس که هستن ...(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالی بود ...(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خدایی از حق نگذریم بازم میگم امیر خیلی زحمت کشید برای انجمن ... قدر نمیدونیم به خدا الان نگاه کن کدوم انجمن موزیک فعاله ؟! ... اینهمه آلبوم زد اینهمه آهنگ قبل ریلیز زد ... الان هم که وضعیت انجمن اینجوریه بازم چراغ اینجا رو روشن نگه داشته ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان شما ایشون رو مقایسه کنید ... از زمانی که مدیر شده حتی یه کاسه شله مشدی نداده دست کاربرا ... (sm2) همش هم اشترم اینو بده مشترم اونو بده ... (sm2)
(sm2)
ها والا.. اگه به اون سعید بود تا الان تعطیل کرده بود فروم رو... امیر سرپا نگه داشته اینجارونقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به امیر پیام میدم جواب نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم دلخور شده ازم(sm54)
یه چندتا البوم خارجی ویو میخواستم ازش
دقیقاً ... فروم برای سعید نه تنها سود نداره دردسر هم داره ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایی یه نگاه بندازین به ده سال گذشته ببینین انجمن موزیک باران و امیر چه کار کردن ... الان یه سرچ ساده میکنی آهنگ هایده و مهستی و بقیه خواننده های قدیمی با کیفیت 320 تمام سایتا بی برو برگشت از تاپیک آلبوم امیر برداشتن ... تازه اون اوایل که تاپیک آلبوم زده شد یه عده اون پایین چنبره زده بودن حتی یدونه تشکر هم نمیزدن ...!!! حتی حاضر نبودن برای آرشیو شخصی و سایتشون یه قرون پرداخت کنن ... بعدشم کیفیت ویو و فلک اولین بار اینجا بحثش شد اصن اونموقع کسی نمیدونست ویو چیه ... همین کاورهای آهنگا که چیز معمولی و پیش پا افتاده ای به نظر میاد تا همین هفت هشت سال پیش اینجوری نبود همه سایتا یا کاور اصغر موزیک جعفر موزیک میزدن یا کاورها کیفیت نداشت ... کاور سایز درست و کیفیت بالا از اینجا معنی پیدا کرد ... کیفیت موزیک ویدیوها که یادته متوسط خوب عالی ... عالی اونموقع 480 بود ...! همین رادیون جوات آرشیوش رو ببین چه کیفیت افتضاحی داره ... موزیک ویدیو اچ دی با کیفیت از این سایت شروع شد ...
حالا خود امیر چیزی نمیگه ... ما هم بگیم همه میگن .ایه مالی نکن پولشو گرفته و از این دست حرفا ...
موزیک باران و امیر شروع کننده رنسانس کار با کیفیت بودن ...
حتماً یکاری کردی ...(sm120) مدیری که جواب پیام بده مدیر نیست . خودم (طیب ا... نفسه الزکیه )...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن این حسین های سایت همگی چموش بودن و هستن ...(sm2)فتنه به پا میکنن ...(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
چی میگه این احسان
دقیقا من اصلا بخاطر کیفیت با این سایت آشنا شدمنقل قول:
دست امیر درد نکنه واقعا چندین پله سطح موسیقی رو بالاتر برد
کیفیت همراه با ریلیز زودتر از موعد آهنگا ... یادش بخیر همه منتظر بودن امیر آهنگا آلبوما رو یه روز زودتر بزنه ...نقل قول:
یادش بخیر قبل اینکه حسن چاخان صبح جمعه از خواب پا شدنش سوژه بشه علی پهلوان از خواب بیدار شد دید آلبومشو زدن ...(sm2)(sm2)
شاید گلزار هم ی کنسرت ی میلیونی دیگه تو کالیفرنیا داشته باشه(sm2)
سر البوم تجربه کن شادمهر یادته یه روز زودتر البوم پخش شدنقل قول:
فرشباف و تیم شادمهر دهنشون باز مونده بود که چطور البوم پخش شده
واقعا دمش گرم هرچند مارو تحویل نمیگیره
سر اون آلبوم فرشباف اومده بود اینجا رصد میکرد چیزی لو نره ...(sm120)نقل قول:
فک کنم با این همه تعریف ایندفه حتماً تحویلت میگیره برو خیالت راحت ...(sm2)
اندر احوالات جریان روشنفکری ... تازه این که پیکاسوشونه داشتیم نقاشی اصغر 5 ساله از تهران رو تو حراجی هتل پارسیان چند میلیارد فروختن ...(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز تحویل نگرفت (sm77)نقل قول:
فکر میکنه من آلبومارو برای کسی دیگه میخوام
یا اینکه فروشگاه دارم (sm54)
زرنگ تر از این حرفاست ... (sm2)نقل قول:
منم با قسمت خا..مالی نکنش موافقم و همچنین با باقی صحبت هاتم موافقم(sm2)نقل قول:
این احسان پیرمرده .... دچار کهولت سن شده زیاد اذیتش نکنید(sm2)نقل قول:
همچین میگه انگار سه سالشه سی ساله ...(sm2) مرگ بر فتنه گر ...(sm2)نقل قول:
(sm74)(sm2)نقل قول:
خبری از آلبوم نیست؟ تا اخر سال میاد؟(sm98)
آلبوم دیگه جواب نمیده ...! داخل و خارج فرقی نداره ... به این نتیجه رسیدن که دیگه صرف نمیکنه ... فقط باید شهامت بیانش باشه مثه طلیسچی و انریکه ... ادل هم که آلبومش فروخت گفت نمیخوام تا نود و پنج سالگی بخونم ... همه متوجه اشباع شدن هستن ولی خیلیا جرات بیانش رو ندارن ...
البته استثنائاتی مثل چاوشی هستن که هنوز امیدشون به دهه شصتی هاست ...
یــِـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــه (sm81)(sm81)
حسادت و رذالت شده کار ی عده از هم میهنان عزیز ما، اصَن براشون مهم نیست که دیگران چه زحمتی میکشن، دنیای مجازیه دیگه، مال ایرونِش که صاحب نداره، حیف اینجا که نباشه، ولی ی عده حالیشون نیس، این کِ دیگه دست خودمونه، تربیت داریم یا نداریم؟(sm25)
عجب بساطی شده این توپ طلا ما رو کچل کردن ... بابا این شو تبلیغاتیه مراسمه هر کوفتی هست برگزار شد رفت ...
شهرام شب پره :
سوء تفاهم نشه ها ننویسین به اسم رفقیم ها من نیتم اونجوری که همکار عزیزم ابی انجام داد نیست حرفم حرفه واقعاً رودربایستی هم ندارم با هیچکس اینه که پوینت من این هست که واقعاً به جایی رسیدم نمیتونم اگر خواننده ای رفت روی سن تنونست دو ساعت دوام بیاره بنیه اش اجازه نمیده از اینکار باید بره بیرون خیلی معذرت میخوام من خودم از همه بزرگترما تنها کسی که از من بزرگتر بود خدابیامرز ویگن بود استاد من بود و بعدشم هیچکس همسن من نیست همه بعد من اومدن ولیکن این واقعیته اگر من میرم رو سن نمیتونم یک ساعت و نیم بکوبم اینکه کمک میگیرم یه دفه اینو بیارم اونو بیارم من باید برم از این بیزینس کنار چون یواش یواش روحیه مردم نسبت به آدم عوض میشه میگن این داره از ما سوء استفاده میکنه
هر چند دیر ولی دمش گرم شهامت گفتنش رو داشت ... البته نوروز 95 اومد بی بی سی اون اجرای فاجعه رو داشت همه فهمیدن کارش تمومه ... ولی همینکه میاد اعتراف میکنه کار خیلی بزرگیه تو این اوضاع ...
الان شما نگاه کنین بقیه رو ... تو کنسرتا همش یکی اون پشت داره پدال میزنه براشون که فالشی رو بگیره ... یکی نفس نداره یکی بکسباد میکنه یکی گیرپاژ ... صدا ابی شده اگزوز خاور ... داریوش شده دنده سنگین 1921 تو سربالایی ... شهره خروسک گرفته ... لیلا و نوش آفرین گیرپاژ میکنن نفس ندارن ... گوگوش شده پیکان گیر کرده تو برف گردنه ... شهرام صولتی جاروبرقی پارس خزر شده ... اندی عمو پورنگ شده ... فتانه صدا بز در میاره ... سیاوش قمیشی شده آبمیوه گیری توشیبا قدیمی ... ستار پروستاتش بزرگ شده یهو وسط کنسرت میره دسشویی ... سعی کردم همه رو بگم ... اصلاً ربطی به سن هم نداره ... عارف 81 ساله اپرا برگزار میکنه آدم کیف میکنه ...
خب چه اصراریه ادامه دادن ...؟!
تخم داشته باشید مثل یراحی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
از این حرفا اینجا نزنین، زن و بچه آدم رد میشه خو! (sm142)
(sm2)
یراحی پرورش یافته همین سیستمه که حالا به هر دلیلی ژست اپوزوسیون گرفته ... هیچ فرقی بین یراحی و الانه احمدی نژاد نیست ... اگه بود به راحتی دکمشو زده بودن تا حالا ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چی به سر فوتبال اومده که مربی آلمانی با دسیپلین و نظم خاص خودش هم باید خودشو با یه بازیکن هماهنگ کنه ...!!! متد مربیگری رانگنیک پرس تمام زمینه اونوقت به خاطر اینکه رونالدو پرس نمیکنه باید تمام افکار مربیگریش رو عوض کنه ...
مسی گل نمیزنه شیخ مربی رو نهدید میکنه ... اولین گلش رو که زده بود پوچتینو بیشتر از مسی خوشحال بود ...
کلاً فوتبال به قهقرا رفته ... همش پول و رسانه ... بعد از کرونا بیشتر هم شده همه رفته بودن تو مرز ورشکستگی ... عربا هم فرصت رو مناسب دیدن پول بیشتر تزریق کردن ... اگه جا داشته باشه تموم باشگاه های ایتالیا اسپانیا انگلیس رو یه جا میفروشن بهشون ...
حالا که نگاه میکنم فوتبال ما اونقدرا که تصور میکنیم بد نیست ... درسته چند تا تیم یه دفتر لوکس اجاره کردن سر درش هم زدن باشگاه فرهنگی ورزشی پول آنچنانی میگیرن ولی حالا که بعد از کرونا دیدم این بلا سر رئال و بارسا اومده همش طرح میدن برای فرار از ورشکستگی میگم اینجوری که ما هستیم آنچنان بدم نیست ...