720 هم نیست 360 خاک تو اون سرت دیوث (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
720 هم نیست 360 خاک تو اون سرت دیوث (sm3)
رضا یزدانی - پرواز کن (اجرای زنده)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ چرا میگویی چرا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ حمیرا بود .. (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهتاب عشق
آها یه جورایی مثه سوال بود (sm120) در آن دوران از سوال ملودی می ساختند حالا شعر مولانا رو ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همین متن ترانه ها رو به مولانا ترجیح میدم حالا هر کسی میخواد هر چی بگه فحشم بده من چیزی نمیگم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از آن پنج تن رفت (sm74)
منم همینطور واسه همین سه نقطه گذاشتم (sm2)نقل قول:
وقتی شعر ملودی خور نباشه کاریش نمیشه کرد حتی مولانا حافظ و ...
والا بدمم نمیاد ازش ... شاعر بزرگی هم هست ولی من با شعراش ارتباط برقرار نمیکنم (sm50)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]