کیسم با ذغال راحت تر کار میکنه (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت ایرانسلم بعیده واسه سرما قطع شه (sm173)
نمایش نسخه قابل چاپ
کیسم با ذغال راحت تر کار میکنه (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نت ایرانسلم بعیده واسه سرما قطع شه (sm173)
(sm173) دارم براتنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دعای عرفه (sm74)
(sm19)سینا خوبی چیزی کم و کسر نداری
ملالی نیست جز دوری شما (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) سینا از موقعیت ها استفاده کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)با آب و برق و مخابرات منطقه هماهنگی میکنیم مشکلی برات پیش نیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به بهترین شکل ممکن آپ میشه (sm173)نقل قول:
حتی شده نور پردازی نباشه
دکور نباشه
صندلی هم نمی خوام برا نشستن !(sm30)(sm74)
دوسِت دارم به خودم مربوطه (sm59)